Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyha elmegyek pszichiáterhez...

Hogyha elmegyek pszichiáterhez, akik 5 perc után úgy is csak gyógyszert írnak, akkor felírja nekem pl. a Lamolepet, ha szerintem bipoláris vagyok, és erről olvastam a legtöbb jót?

Figyelt kérdés
2021. júl. 29. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Nem.
2021. júl. 29. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A "szerinted" bipoláris, az nem jelent semmit. Öndiagnosztizálásra nem írnak fel gyógyszert. Vizsgáltasd ki magad rendesen.
2021. júl. 29. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Nem fog 5 perc alatt diagnosztizálni. Ne bízz meg a saját diagnosztai képességedben jobban, mint egy erre képzett szakorvoséban. Nem járnál jól a félregyógyszerezéssel. Amúgy miből gondolod, hogy az vagy?
2021. júl. 29. 14:48
 4/4 anonim ***** válasza:
48%
Lamolepet önmagában ritkán írnak. Kapsz majd mellé antipszichotikumot, szorongásoldót meg lehet antidepresszánst. Ha bipoláris vagy akkor egy rakás gyógyszert tömnek beléd amíg olyan nem leszel mint egy zombi.
2021. júl. 29. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!