Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziósnak érzem magam...

Depressziósnak érzem magam mások élete miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én közfoglalkoztatott vagyok, nincs pasim, és a fogaim is elég rosszak(párat már helyrehozattam) folyton romlik. Van nekem is szakmám+érettségi, csúnya vagyok szerintem és rá adásul nem vagyok 100-as az tuti. Szoc fóbia agorafóbia, pánik stb mind megvannak. És csak nézem hogy ezek helyett az ismerőseimnek férjük van,gyerek lesz, házat vettek, költöztek stb én meg csak.. Úgy érzem nekem ezek sosem lesznek. Csődtömeg vagyok. Más is van igy?

2021. júl. 28. 15:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

Hacsak nem nyersz a lottón, vagy nem kerül elő egy gazdag nagybácsid, a helyzeteden nem fogsz tudni változtatni önerőből. A világ abszolút nem kedvez a szegény magányos egyszerű embereknek. Hiába vannak elvileg fejlődési lehetőségek, képzések, ha az ember gyakorlatilag nem tud vele élni, mert érzi hogy nem való oda, nem képes megfelelni a helyzeténél fogva. Az akaraterőt is valamiből meríteni kellene.

Amondó vagyok, hogy ha hívő vagy, próbálkozz meg az egyház berkein belül elhelyezkedni. Rendes párt is könnyebb ott találni, és munkalehetőség is akad. A hittestvérek megértőbbek egymással, elfogadóbbak a nehéz sorsúakkal.

2021. júl. 30. 00:01
 12/13 anonim ***** válasza:
A hittestvérek,ha nincs hasznuk a másikból vagy nem tudnak átmenetileg azzal dicsekedni, hogy segítenek a nyomorulton, méginkább átgázolnak másokon, csörtetve-törtetve erőszakosan.
2021. júl. 31. 02:00
 13/13 anonim ***** válasza:

12:

Ez is igaz, de ezzel együtt több esélye van a kérdezőnek az egyházon belül boldogulni. Főleg ha van ismerőse ott, és alázatos tud lenni.

2021. júl. 31. 08:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!