Hogy ne legyek lehangolt, amíg meg nem szűnik az oka? (Lent)
Figyelt kérdés
Nagyon nyomaszt, ahol élek. Talán túlságosan is. Viszont még nagyon sok idő, mire el tudok költözni. Évekig nem lehetek ilyen állapotban, mit csináljak addig?2021. júl. 12. 15:35
1/4 anonim válasza:
Találj egy hobbit, amire nem kell nagyon sokat költeni. Gondolom ha nem tudsz költözni, saját pénzed sincs, vagy csak kevés. Ilyen például a rajzolás, olvasás, sorozat, film, anime, manga (engem az utóbbi kettő mentett meg kb), írj verset, vagy bármit ami jól esik, és eltereli a figyelmed minden rosszról. Találkozz a barátaiddal, sportolj, ismerkedj új emberekkel akár a neten is (hidd el, nem minden netes barátság felszínes, én az egyik legjobb barátomat neten ismertem meg, igaz még nem találkoztunk, de jobban megbizok benne mint bárki másban).
Ha nagyon rossz a lelki helyzeted, keresd fel a sulipszichológust
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Van hobbim, több is, és amennyire igénylem, barátaim is vannak. Valemmenyire meghozzák a kedvem, néha még az is, ha sétálni megyek az erdőbe. De nem tartós egyik sem. Ha ezek nem segítenek, akkor ehhez már pszichológus kell?
2021. júl. 12. 16:29
3/4 anonim válasza:
Igen, ebben az esetben érdemes lenne felkeresni egy pszichológust.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. :)
2021. júl. 12. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!