Lehet a rivotrilnak élénkítő hatása? Illetve a Frotinnak fársztó hatása?
1 hónapig szedtem Rivotril 0,5mg-t, reggel 1/2 szem, délben 1/2 szem, este 1-2 szem attól függően mennyire vagyok stresszes. Mellette 2 féle antidepresszánst szedek.
Alapból iszonyatosan fáradékony voltam, nem tudtamaktivitásra bírni magam. Ez rengeteget javult az elmúlt hónapban.
Most váltottam 0,25-ös frontinra ugyanilyen adagolással. Az antidepresszánsokban semmit nem változtatott az orvosom. Úgy érzem rohadt fáradt vagyok. Könnyen lehet hogy a Frontintól vagyok ilyen fáradt, de a Rivotril szedése előtt is ez volt pedig akkor nem szedtem semmit. Lehetséges hogy a Rivotriltól energikusabb lettem?
Az élénkító talán nem jó kifejezés, hiszen pont este szedtem többet. Csodálatosan aludtam utána ami hatalmas dolog, komoly alvásproblémáim voltak.
A Frontinnal is aludtam de talán nehezebben aludtam el és nem is olyan mélyen aludtam. Pedig amikor beszedtem este akkor brutál fáradt lettem tőle. Ilyet a rivotriltól nem éreztem, mégis jól aludtam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!