A gyömbérnek van élénkítő hatása?
Figyelt kérdés
Este tettem a teàmba, és alig bírtam aludni.
Előre is köszi!
2020. aug. 24. 18:07
1/3 anonim válasza:
A n@tursziget nevu oldalon talaltam a kovetkezot:
“ A gyömbérteát régóta értékelik élénkítő tulajdonságai miatt. Tisztelői azt jegyzik meg, hogy a reggeli után megivott gyömbértea nem kevésbé élénkít, mint a kávé.”
Szoval igen. De lehet stressz/faradtsag/fizikai faradtsag hianya/egyszeruen csak a nyar miatt.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Igen, sajnos van màs is, ami miatt nem alszom jól mostanában, de akkor gyömbért sem fogok màr inni este.
2020. aug. 25. 03:41
3/3 anonim válasza:
Szivesen!
En az elmult egy evben alvasproblemakkal kuzdok (pedig sose volt gondom!), esetleg probald ki a melatonint (en tuti kifogom), es ha ilyen teazos tipus vagy a levendula/citromfu tea nagyon jo este. 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!