Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegek! A hőség okozhat...

Pánikbetegek! A hőség okozhat borzalmas, hirtelen támadó szédülést?

Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok, a szédülős fajta, emellett nagyon nem viselem a hőséget, szenvedek szó szerint. Most két órája mikor felálltam majd vissza akartam ülni, olyan hirtelen és erősen megszédültem amire még kevés példa volt, és azóta rettentően szédülök és nagyon félek nem-e lesz valami más baj is. Ennyire erős és hirtelen támadó szédülés azért ritkán van (bár volt már pár), és az érdekelne a hőség, illetve az amiatti idegeskedés, rossz közérzet okozhat-e ilyesmit, vagy más lesz a háttérben? Kinek volt már hasonló tapasztalata?

2021. jún. 30. 17:52
 1/3 anonim válasza:
100%

Szerintem csak sokat ültél a melegben.

Én a napon dolgozom általában és bírom, de amikor olyan időszakok vannak, hogy valamiért sokáig nem vagyok kint(hónapok), akkor engem is meg tud terhelni a hőség + a sok ülés.

Szerintem semmi bajod, igyál sokat és pihenj, ha fáradt vagy, de ha nem is nagyon szoktál kijárni a napra kezd el, és akkor amikor bemész a házadba hidd el jobban fogod bírni.

2021. jún. 30. 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:
A hőség nagyon könnyen okozhat ilyen jellegű szédülést... Főleg, ha még idegeskedsz is miatta. Én nem vagyok pánikbeteg, de viszonylag gyakran szédülök melegben. Pihenj, hűtsd magad és igyál sok vizet!
2021. jún. 30. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Jogos ilyenkor kidolni, es erre panik, szorongas siman raerosit.
2021. jún. 30. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!