Pánikbetegek! A hőség okozhat borzalmas, hirtelen támadó szédülést?
Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok, a szédülős fajta, emellett nagyon nem viselem a hőséget, szenvedek szó szerint. Most két órája mikor felálltam majd vissza akartam ülni, olyan hirtelen és erősen megszédültem amire még kevés példa volt, és azóta rettentően szédülök és nagyon félek nem-e lesz valami más baj is. Ennyire erős és hirtelen támadó szédülés azért ritkán van (bár volt már pár), és az érdekelne a hőség, illetve az amiatti idegeskedés, rossz közérzet okozhat-e ilyesmit, vagy más lesz a háttérben? Kinek volt már hasonló tapasztalata?2021. jún. 30. 17:52
1/3 anonim válasza:
Szerintem csak sokat ültél a melegben.
Én a napon dolgozom általában és bírom, de amikor olyan időszakok vannak, hogy valamiért sokáig nem vagyok kint(hónapok), akkor engem is meg tud terhelni a hőség + a sok ülés.
Szerintem semmi bajod, igyál sokat és pihenj, ha fáradt vagy, de ha nem is nagyon szoktál kijárni a napra kezd el, és akkor amikor bemész a házadba hidd el jobban fogod bírni.
2/3 anonim válasza:
A hőség nagyon könnyen okozhat ilyen jellegű szédülést... Főleg, ha még idegeskedsz is miatta. Én nem vagyok pánikbeteg, de viszonylag gyakran szédülök melegben. Pihenj, hűtsd magad és igyál sok vizet!
3/3 anonim válasza:
Jogos ilyenkor kidolni, es erre panik, szorongas siman raerosit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!