Hogy bírjátok ezt a rettenet hőséget?
Figyelt kérdés
Dolgozóban/ otthon, hogy telik a napotok, megvisel a kánikula?
Nekem csak egy egy kis 30 cm átmérőjű ventinlátorom van!
Kínlódok!
2021. jún. 24. 10:18
1/6 anonim válasza:
Én nem klímázok, nem ventilátorozok, imádom a 30 fok fölötti hőmérsékletet.
Próbálok minél többet kinn lenni az udvaron, egy jó hideg kólával a legjobb dolog. Plusz most itthonról melózok, azt is lehet a teraszról nyomni.
Szóval imádom! 🥰
2/6 anonim válasza:
Én szeretem a meleget, de az már nekem is sok. A 25 fok bőven elég volna nekem. Melóhelyen nincs kedvem dolgozni, és szégyen nem szégyen ha nincs bennt a főnökség akkor leborulok az asztalra, mert már nem bírom. A rosszullét kerülget, klíma nincs. Otthon sincs kedvem semmihez, csak döglődni a sötét szobában. Ha valamit kell főzni vagy sütni pl bepácolt húst, na az a pokol 2.0. Várom már az enyhülést.
3/6 anonim válasza:
Szeretem a nyarat, de nem ezt a hőséget, én is kínlódok, izzadok folyton, elegem van.
4/6 anonim válasza:
Én főleg bent vagyok, de itt nincs ventilátor, meg ki is szoktam menni macskázni, és nagyon szeretem ezt az időt. Sokkal jobban, mint -10 fokban megfagyni, szóval kiélvezem ezt a pár hónapot.
5/6 anonim válasza:
Lehúzott rolóval, jégkrémmel, hűtött gyümölcsjoghurttal, illetve dinnyével, továbbá igyekszem reggel korán kelni.
6/6 anonim válasza:
Mindenki utálja, aki nem teheti meg, hogy egész nap otthon dögöljön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!