Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet leszokni az...

Hogyan lehet leszokni az orrtúrásról felnőtt korban?

Figyelt kérdés

Sajnos komoly a kérdés. Keresgéltem a témában neten, de nem találtam semmit. Nyilvàn olyankor csinálom, mikor nem làt senki, csak most már folyamatosan sebes az orrom emiatt és vérzik is gyakran.

Bármilyen orrspray vagy termék ami segít kitisztítani az orrom, jó lenne!! Próbáltam már leszokni róla, de minden reggel "tele van az orrom".

Kérlek ne szóljatok le. Tudom, gusztustalan és szégyellem nagyon. Gondolom nem csak én vagyok egyedül ezzel a világon. :( Nagyon szeretnék leszokni.

2021. jún. 26. 16:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%
Van bányászengedélyed?
2021. jún. 26. 18:04
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
#11 ezt kérdezték ha a gyerek túrta az orrát
2021. jún. 26. 18:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi primitív, 10 éves debil hülyegyerek szintjén álló ember van itt.

Ha sebes, viszket, piszkálásra ingerel belülről az orrod, akkor kend be belülről Unguentum Nasale krémmel. Patikában kapni, nekem segíteni szokott.

2021. jún. 27. 20:14
 14/14 A kérdező kommentje:

#13: Jelentettem őket, de sajnos nem lettek törölve a válaszok,pedig nem a kérdésre válaszolnak. Ez az oldal azért van, hogy névtelenül kérdezzünk. Szerintem normálisan tettem fel a kérdést, semmi bántót nem írtam. Engem is zavar a problémám, azért szeretnék leszokni erről.

Köszönöm neked is a tippet! Valóban, sokszor már a sebet kaparom le. Holnap megyek gyógyszertárba. Veszek orrsprayt és az általad említett krémet is. Remélem használni fog végre!

2021. jún. 27. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!