Normális ha felnőtt ember vagyok de szeretek cumisüvegből inni?
Figyelt kérdés
Nem mindig abból szoktam csak ritkán de szeretek abból inni2021. márc. 15. 22:48
3/8 anonim válasza:
Normális. Ha baba fétised van teljesen normális. Én is szeretek cumizni, vagy egy lány mellét szívogatni mintha baba lennék. Teljesen oké. Pelenkát is szeretek viselni. Annyi, hogy felvállalom magam.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Jaj azért nem szabad mindent ennyire véresen komolyan venni. Lehet itt mélylélektanit játszani, hogy mamakomplexusod van, de ameddig nem nyilvánosan csinálod, meg belátod, hogy cumisüvegből inni nem a kulturális normánk része, akkor igazából mindegy, nem?
Vagy ha zavar és egy rossz beidegződésnek gondolod, akkor kérj pszichológusi segítséget.
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem normális. Pontozzatok le, de ez akkor sem normális.
7/8 anonim válasza:
Senki bem írta, hogy mamakomplexusa lenne
8/8 anonim válasza:
Hát, az biztos, hogy nem éppen egy megszokott, gyakori dolog ez...
Viszont nem lehet tőle semmi bajod sem neked, sem másnak, tehát csinálhatod, csak lehetőleg ne vegye észre senki. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!