Az ópiátok elvonására a szervezet emlékszik?
Megvan a szemüvegem! Baszki, napok óta kerestem!
Ami rossz is, mert így élesen látom, amit írsz. Mármint a betűket látom élesen, a szavaid értelmét bajosan.
Ha nem érted, mit írt le egy kommentelő, akkor ne égésd magad azzal, h okoskodsz. Mert nem vagy az.
Egyik tételt sem állítottam, sem azt, h nincs függőség, sem azt, h hülyék az orvosok. De ha valamit félreértettél, örömest elmagyarázom, mert már megvan a szemüvegem.
Az “opáit” az mi? Olyat én nem tolok. Opiátok és opioidok vannak.
De nézd meg, miről is írsz, mielőtt “papírra veted”, ez így úgy hangzott, mintha vmi ásványt ennék.
Ne vergődj már te nyomorék, leírtam egy orvosi tudományos tényt, te meg megmondtam, hogy nem úgy van. Kész.
"Az “opáit” az mi? Olyat én nem tolok. Opiátok és opioidok vannak."
Majd, ha te is legépelsz 800 karakter \ perc, akkor kötekedhetsz egy elírást miatt, addig azzal törődj, hogy ne dögölj bele a függőségedbe te agyatlan nyomorék
Mielőtt kötekednél
*megmondtad
A továbbiakban tanácsolom, hogy azzal törődj, hogy a világ legborzalmasabb függőségével ne itt írkáld már 1 éve a baromságod, hanem húzzál orvoshoz. Mert ott még nem igen jártál, máskép értenéd amiről beszélek. Elképesztő, hogy állandóan megjelentek itt, vagy épp sajnáltatjátok magatokat, vagy egoista módon okoskodtok. Alja nép
Szerintem fontos a külcsín, mert ha nem vigyázunk, elvész a belbecs.
Amúgy én nem sértegettelek, ill. csak amolyan évődés volt, amit intelligens ember levesz. Ha azt mondom, h attól, h vmi a mainstream része, még nem biztos, h mindig, minden esetre igaz. Itt a pandémia. Mit mond a mainstream? Hmm??
Szerinted a pszichiátria egy kőbe vésett szentírás, vagy egy dinamikusan fejlődő, paradigmák sorozataként felépülő, interdiszciplináris tudomány.
De intelligens ember nem sértődik meg, én is ennek tudom be az indulataid.
Amúgy járok orvoshoz, és az összes mainstream addiktológiai irányzatot ismerem. És nem csak az Élet és tudomány félkolumnás cikkeiből.
Aljanép?? Hát igen, ezt szégyellem, ezért festem kékre a vérem… 😂
Megmondta ezt megboldogult “opánk” is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!