Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az ópiátok elvonására a...

Az ópiátok elvonására a szervezet emlékszik?

Figyelt kérdés
Régebben heroint, és metadont is használtam. Viszont ezekkel leálltam több évvel ezelőtt. Az elmúlt időszakban viszont nagy dózisú mákteát ittam. Már az első után másnap erőteljes viszketés, hőháztartási problémák, és erőteljes idegesség jelentkezett. Ez érdekes mert én amúgy tök nyugodt szoktam lenni, most viszont konkrétan szét..... az ideg. Viszont emlékszem erre. Egyből levágtam hogy ez az ópiátok elvonásánál szokott lenni. Ez már lényegében súrolja a fizikai elvonást. De most hogy? Miért? Hát évekig egyáltalán nem használtam. Ez most komoly, hogy emlékszik rá a szervezet? Most akkor mindegy hogy mennyi időt vagyok tiszta, mert ha benyomom magam - akkor újra jön az elvonás? Régen (a heroinos időszakom előtt) volt hogy napokig mákteáztam, és semmi. Most meg 1-1 használat után már elvonásom van? Hogy van ez? Tud erről valaki valamit mondani?

2021. jún. 26. 09:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Látod, erről beszélek, még észre sem veszed. Mindegy, maradj csak meg a hitedben, toljad az opáitokat is, szép sors vár rád :D Az orvosok meg hülyék, természetesen.
2021. jún. 30. 23:08
 12/18 Ruby04 ***** válasza:

Megvan a szemüvegem! Baszki, napok óta kerestem!

Ami rossz is, mert így élesen látom, amit írsz. Mármint a betűket látom élesen, a szavaid értelmét bajosan.

Ha nem érted, mit írt le egy kommentelő, akkor ne égésd magad azzal, h okoskodsz. Mert nem vagy az.

Egyik tételt sem állítottam, sem azt, h nincs függőség, sem azt, h hülyék az orvosok. De ha valamit félreértettél, örömest elmagyarázom, mert már megvan a szemüvegem.

2021. jún. 30. 23:47
 13/18 Ruby04 ***** válasza:

Az “opáit” az mi? Olyat én nem tolok. Opiátok és opioidok vannak.

De nézd meg, miről is írsz, mielőtt “papírra veted”, ez így úgy hangzott, mintha vmi ásványt ennék.

2021. júl. 1. 08:36
 14/18 anonim ***** válasza:

Ne vergődj már te nyomorék, leírtam egy orvosi tudományos tényt, te meg megmondtam, hogy nem úgy van. Kész.

"Az “opáit” az mi? Olyat én nem tolok. Opiátok és opioidok vannak."

Majd, ha te is legépelsz 800 karakter \ perc, akkor kötekedhetsz egy elírást miatt, addig azzal törődj, hogy ne dögölj bele a függőségedbe te agyatlan nyomorék

2021. júl. 1. 20:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Mielőtt kötekednél

*megmondtad

A továbbiakban tanácsolom, hogy azzal törődj, hogy a világ legborzalmasabb függőségével ne itt írkáld már 1 éve a baromságod, hanem húzzál orvoshoz. Mert ott még nem igen jártál, máskép értenéd amiről beszélek. Elképesztő, hogy állandóan megjelentek itt, vagy épp sajnáltatjátok magatokat, vagy egoista módon okoskodtok. Alja nép

2021. júl. 1. 20:20
 16/18 Ruby04 ***** válasza:

Szerintem fontos a külcsín, mert ha nem vigyázunk, elvész a belbecs.

Amúgy én nem sértegettelek, ill. csak amolyan évődés volt, amit intelligens ember levesz. Ha azt mondom, h attól, h vmi a mainstream része, még nem biztos, h mindig, minden esetre igaz. Itt a pandémia. Mit mond a mainstream? Hmm??

Szerinted a pszichiátria egy kőbe vésett szentírás, vagy egy dinamikusan fejlődő, paradigmák sorozataként felépülő, interdiszciplináris tudomány.

De intelligens ember nem sértődik meg, én is ennek tudom be az indulataid.

2021. júl. 1. 22:37
 17/18 Ruby04 ***** válasza:

Amúgy járok orvoshoz, és az összes mainstream addiktológiai irányzatot ismerem. És nem csak az Élet és tudomány félkolumnás cikkeiből.

Aljanép?? Hát igen, ezt szégyellem, ezért festem kékre a vérem… 😂

Megmondta ezt megboldogult “opánk” is.

2021. júl. 1. 22:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Minek használsz ópiátokat ha nem értesz hozzá? Gratulálok!
2021. szept. 21. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!