3 mg frontin miért nem üt ki ?
Figyelt kérdés
Aludni akarok de nem megy :(2021. jún. 25. 21:26
1/10 anonim válasza:
Mert szorongásoldó nem altató.. Leponex.. na az kiütne..
2/10 anonim válasza:
Nekem ugyanez a mennyiség a szorongást nem oldja egyáltalán, csak pár percre álmos leszek tőle.
Egyéni, ki hogy reagál rá...
3/10 anonim válasza:
Ha rendszeresen szeded, akkor már hozzászoktál. Én 0.25 től 12 órát aludnék, pedig nagydarab vagyok.
4/10 anonim válasza:
Én is nagydarab vagyok, de elsőre sem hatott, azért vettem be ilyen sokat, de még azt sem éreztem meg. #2 vagyok
6/10 anonim válasza:
Mert kevés. Én nem szedem rendszeresen, de 10-15 mg ami kiüt. 20-25-tól viszont már bepörgök, és megőrülök - volt hogy detoxba ébredtem. Szóval csak óvatosan :)
7/10 anonim válasza:
Egyél minden este fél kg cseresznyét. Na, attól lehet fogsz aludni, csak kell pár nap míg kifejti a hatását.
A cseresznyében melatonin van. A melatonin az az alváshormon, ami a tobozmirigyben termelődik, de sajnos nem mindenkinek termelődik rendesen.
8/10 anonim válasza:
Ember, 3 frontin önmagában nem fog kiütni.
9/10 anonim válasza:
3mg? Hú...engem a 0,25-ös is álmosít...reggelig fel sem kelek. Először próbálod? Én amiko először próbáltam, nekem sem használt
10/10 A kérdező kommentje:
Vettem már be máskor is.
Néha alkalom adtán ha sehogy se birok aludni, de lehet hogy az altató hatásosabb
2021. júl. 2. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!