Ketilept és Olwexya mellé sok lehet a 3*1 mg Frontin ?
Figyelt kérdés
Minden reggel remegő kézzel és gyomor görccsel ébredek.
Mások hízásra panaszkodnak a Ketilepttől én pedig 15 kgot fogytam és elég nagy adagban szedem.
2*50 mg és este 100 mg plusz reggel Olwexya 150 mg.
Most ehhez írta az orvos a Frontint hogy majd így pihentebben ébredek.
Itthon vagyok az 5 hónapos lányommal. Utálok kimozdulni félek az emberektől, már a férjemtől is.
Olyan rosszul lét fog el du. 6 körül amikor tudom, hogy mindjárt haza ér. Egésznap görcsbe van az egész testem, erős nyomást érzek a mellkasomba. Néha legszívesebben berugnék és napközben is aludnék, egyedül az ital tud ellazítani.
Na meg persze majd kiderül, hogy a Frontin ezek mellé, hogy fog hatni.
2021. máj. 31. 13:35
1/7 anonim válasza:
100 kilós férfi vagyok, én egy fél szem ketilepttől 2 napig aludtam, és még 1 napig szédelegtem. Szóval nekem erős volt.
2/7 anonim válasza:
Frontinnal csak függőségbe csúszol. Én is szedtem egy darabig, örülök neki, hogy letettem és elmúltak a mellékhatások... Nálam a Kventiax-ot emelték meg, én 200 mg-ot szedek.
3/7 A kérdező kommentje:
a 200-at felosztva vagy egyszerre ?
2021. máj. 31. 15:57
5/7 anonim válasza:
Nagyon nagy szorongás van benned.. Hosszabb távon az antidepitől leszel jobban.
6/7 anonim válasza:
Nekem este 300mg kventiax kell, hogy tudjak aludni.
7/7 anonim válasza:
Én este 75mg Ketileptet szedek, 200mg-ról leépítve. Este és reggel 25 mg Rivotrilt és 20-20 mg Paretint szedek. Most mellé szedek még 25 mg Frontint, hogy tudjak aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!