Honnan merítsek lelki erőt?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre nehezebben kelek fel az ágyamból reggelente. Muszáj 1-2 órával előbb ébrednem, hogy időben ki tudjak kel az ágyból, hogy zuhanyozzak, reggelizek, felöltözzek és elinduljak. Egyszerűen nincs erőm, csak lesek ki a fejemből.2021. jún. 21. 16:03
1/9 anonim válasza:
Nem tudjuk, mert azt sem tudjuk, hogy mi váltotta ki belőled ezt az állapotot, hogy hogyan jutottál el erre a mély pontra az életedben.
Ha te sem tudod, gondolkozz el egy kicsit, vagy keress fel egy pszichiátert.
2/9 A kérdező kommentje:
Pszichológusra gondoltam. Már 1-2 hónapja ezen gondolkodom.
2021. jún. 21. 16:11
3/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Vannak hosszútávú céljaid?
4/9 A kérdező kommentje:
32 éves vagyok. Voltak céljaim.
2021. jún. 21. 16:37
5/9 anonim válasza:
Én akkor tapasztaltam hasonlót, amikor céltalan voltam.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem már hónapok óta nincs célom. Nem is érdemes számomra tervezni.
2021. jún. 23. 18:23
7/9 anonim válasza:
Kérlek, menj el pszichológushoz, és hidd el, minden rendben lesz.
8/9 Senior Séf válasza:
Vigyél rendszert az életedbe, és állítsd helyre a cirkadián ritmusodat.
9/9 anonim válasza:
Tarts önvizsgálatot, és változtass az életeden, ha kell gyökeresen. Kezdj el figyelni az egészségedre, egyél könnyű egészséges ételeket, mozogj valamit, nem baj ha rendszertelenül. Kapcsolódj ki, kerüld a stressz forrásokat, mozdulj ki a komfortzónádból. Csinálj egy bakancslistát a nyárra, hogy mit szeretnél csinálni. Kerüld az olyan embereket, akik lehúznak érzelmileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!