Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azok akik egyedül élnek: ti...

Azok akik egyedül élnek: ti éreztétek káros hatását a magánynak a mentális egészségetekre?

Figyelt kérdés

Egyedül élek pár éve és kicsit olyan, mintha kezdenék mentálisan egyre jobban leépülni (hozzáteszem, hogy sose voltam ilyen téren a toppon).

Azért vagyok kíváncsi egyébként mások tapasztalataira, mert nem tudom eldönteni, hogy az állapotom romlását csak a kialakult körülmények okozzák, vagy más?

Ti akik szintén egyedül éltek: milyen negatív dolgokat vettetek észre magatokon? Lassult a gondolkodásotok, vagy esetleg depressziósabbak, ingerlékenyebbek lettetek? Vagy semmI?

2021. jún. 20. 17:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10# igen, kell is nyitni egy ido utan (nem is irtam, hogy ne) csak jelenleg nem alkalmas a helyzetem erre. Interneten pedig nem akarok ismerkedni.
2021. jún. 20. 18:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Mikor többet vagyok egyedül a kelleténél, és ebben az időszakban egyszer csak bekerülök hirtelen társaságba, akkor nagyobb fáradtságot érzek, nehezebben figyelek. A hangom is valamelyest furán más lesz, mint amikor huzamosabb ideig emberek között vagyok. De amúgy attól is függ, hogy mennyire érzem jól magam adott emberekkel.
2021. jún. 21. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!