Mentális egészségetek javítására milyen gyógyszert szedtetek?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy aki szedett valami féle kedély javítót, vagy hasonlót, az melyiket ajánlaná, és miért?2021. márc. 7. 14:40
1/4 anonim válasza:
Tőlem kérdezhetsz. Az ismertebb szerek 80%-át beszedtem.
2/4 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen gondom, de tudom, hogy sokaknak kell a gyógyszer...
a legjobb a -5: mert egyből hat! :)
Viccet félretéve: ha lenne is ilyen gondom, biztos nem felületi kezelést céloznám meg, ugyanis a gyógyszerek ezt segítik elő...
3/4 CsakAKommenteketJöttemOlvasni válasza:
Én egyelőre vitaminokat, ásványianyagokat viszek be táplálékkiegészítőkkel.
E mellett minden nap eszem keserűcsokoládét és mandulát, chia magot vagy diót, mert pozitív hatással vannak az agyműködésre és jók a stressz ellen.
Továbbá eszem néha áfonyát, vagy epret, mert elvileg azok is segítenek.
Érdemes először a táplálkozáson változtatni, hogy a szervezeted hasznos tápanyagokhoz jusson.
Ez nekem elég. Jobb a hangulatom/közérzetem. Nem szeretnék antidepresszánst szedni.
4/4 A kérdező kommentje:
#3 ezek tök jók, teljesen igazad van! Kipróbálom én is ezeket :)
2021. márc. 9. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!