Hogy aludjak el most, ha épp az előbb mászott az ágyamban egy pók?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán volt, hogy az ágyamban találtam egy pókot és emiatt is mára már rögeszem szerűen ellenőrzöm amint az ágyba megyek, hogy sehol nem látok semmit, takaróra is többször ránézek alvás közben nehogy meglepetés szerűen érjen. De ma most az előbb szintén lecsekkoltam, sőt takarómat leráztam meg minden bár nem annyira, ágy mögé is benéztem, igaz szemüveg nélkül így alig látok de gondoltam azt mégis látnám. Épp elkezdtem telefonon nézelődni és érzem valami nagyon csikiz. Először azt hittem a takaróm vagy egy hajszál de nem láttam egy pók mászott rajtam. Úgy felkiáltottam és gyorsan leráztam magamról mindent de szerencsére láttam a pókot elbújni pár perc és újra láttam baromi gyors volt de na akkor elkaptam szerencsére. Viszont most félek ismét ágyba menni, tudom felnőtt létemre ciki de ez az örökös pókfóbia már az életem része. Igaz mára már annyira nem rettenek meg mint régen meg ha a szemem elé kerül el tudom kapni de ugyanúgy felkiáltok és mintha rohamom lenne úgy ugrok fel és rázok le mindent magamról. Az ilyen apró pókok még okék de sajnos volt itt már nagyobb is és azoktól kész vagyok régen még a szüleimet is felriasztottam éjszaka hogy gyorsan kapják el, mára azért egyedül tudom de ha elszalad akkor pánikolok. Utána meg úgy érzem mintha rajtam mászna pedig tudom hogy elkaptam meg már nincs itt de mégis. Régen nem néztem pókos filmet, nem emlékszem hogy igazán nagy pókokat láttam volna kicsiként de lehet ez alapból bennem van mint félelem. Viszont most elkéne aludnom mert ma korán kellnem kell és ez hiányzott tényleg. Falon többször látok de ágyban nagyon ritkán ezért is megyek oda kényelemmel.2021. jún. 20. 00:20
21/29 A kérdező kommentje:
20.picike de már ez is kiborít néha..
2021. jún. 20. 02:04
22/29 anonim válasza:
Ha tényleg fóbiád van, nincs mit tenni. Hallgass olyan zenét, ami megnyugtat, vagy nézz olyan képeket, videókat, amik eltüntetik lelki szemeid elől a pókot, azaz elterelik a figyelmed.
23/29 anonim válasza:
Ha ennyire súllyos a helyzet, akkor akár műszaki megoldásokon is elgondolkodhatnál. Az ágyadat megemelni, a lábait folyadékba tenni, vagy egyébb modon akadályozni(csuszos műanyaggal bevonni), hogy egy rovar fölmásszon rajta. Az ágyat körülvenni szunyogháloval, hogy teljes legyen a védelem. És ez után hogy már biztonságban vagy, elkezdhetsz gondolatban egy kicsit hozzászokni ezekhez a rovarokhoz. Például, be szerezhetnél egy ilyen vakumos rovarcsapdát, amivel könnyen, higénikusan, sérülés nélkül(a bogár sérülése nélkül), elkaphatod ezeket az állatokat, és miközben kidobod a lákásból, megnézheted őket, kicsit szoktathatod magadat a hozzájuk.
24/29 anonim válasza:
Anarchofóbiád van, mint nekem isg
26/29 anonim válasza:
#19-es
Mások halálát kívánod, mert még csak utána se olvastál, hogy tényeket írtam?
Rohadt pszichopata állat vagy!!!!
Le se írom mit kívánok neked! Még rémálmodban sem láttál ilyen szörnyűségeket!
28/29 A kérdező kommentje:
26.haggyad ez egy troll látszik rajta.
ne foglalkozz vele! látod hogy mosolyog még ezen is...
nem akartam hogy itt vita kerekedjen de még ilyen kérdéshez is betévednek :(
2021. jún. 20. 17:41
29/29 anonim válasza:
Ja, köszi!
Nem értem minek ez a veszekedés.
De komolyan, hogy lehet valaki ekkora idióta, hogy idejön és ilyeneket kíván másnak.
Én kívánom, hogy aludj jól és nyogodj meg.
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!