Mi okozhatja ezt az állapotot?
Meg kellene nezetned a pajzsmirigyedet. De részletesen vérvétel ultrahang , anti tpo.
Nem olcsó , de baromira fontos .
Rengeteg le nem vezetett stressz és szorongás van benned. Kialvatlanság, az is nagyon nyírja az embert. Egy ingerszegény környezetben élsz. Nincs kivel megbeszélned a problémáidat. Robotolsz napi 12 órát. Borzasztó érzés lehet! És abszolút normális és érthető, hogy ez, finoman szólva, kiakaszt.
Pár dolog, amit tehetsz:
- Gyógynövényekből készült altatók segítségével alszol
- Elmész sportolni (pl. futás, séta, biciklizés, boxolás, yoga, bármi, ami tetszik). Közben hallgathatsz zenét.
- Járj el a városba, szórakozóhelyekre és ismerkedj meg új emberekkel.
A legjobb pedig, ha elmennél egy pszichológushoz. Rengeteg sérelmed van, amit fel kellene dolgoznod, begyógyítani a sebeket. Egy pszichológusnak bármit elmonhatsz, nincs határ. Ő nem fog elítélni SEMMI miatt. És pszichológushoz nem csak bolondok járnak (még mielőtt azt hinnéd, hogy bolondnak tartalak). Rengeteg híresség, intelligens, okos, sikeres ember jár pszichológushoz. Nagyon jót tesz a léleknek! Érdemes lenne megpróbálnod! 2 hetente szoktak járni az emberek, ami nagyjából havi 20.000 FT. Úgy gondolom, hogy a mentális egészségünk ennyit simán megér.
Én is szkeptikus voltam, még mielőtt elkezdtem, de utána nagyo jó. Rengeteget segít! Nyilván meg kell találni a megfelelő pszichológust (nekem a 3. jött be, de valakinek már az első is), de megéri tényleg!
Nagyon sok mindenen mehettél keresztül. És végtelenül erős vagy, hogy idáig eljutottál! Le a kalappal! Abszolút megértem, hogy így érzed magad, nem csoda:((
Én nagyon szívesen beszélgetek veled és meghallgatlak! Írj bátran!
Szép napot neked:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!