Mi lehet a problémám?
Nos, mint minden más ember nekem is van olyan szokásom hogy meg keresem a böngészőben, hogy mi lehet a bajom.
Kezdjük azzal, hogy a semmitől is elfáradok már nagyon régóta. Őszintén? Még csak életkedvem sincs, de mosolygok és társaságba is sokszor vagyok.
1 és fél éve húnyt el a legjobb barátnőm, nem tudtam mit tenni csak ültem a sötétben és azon gondolkodtam hogy az élet igazságtalan. De ahelyett, hogy pszichológushoz jártam volna mint mások, inkább segítettem másoknak.
Sokszor fáj mindenem, főleg a fejem és a szívem. Az érzelmeim meg messze elkerülnek, aminek néha örülök de van amikor fura. Sokszor van az, mintha álmodnék sőt van olyan is amikor megálmodom a napot, s olyankor másabb leszek.
Többször is előfordult, hogy öngyilkos hajlaim vannak de a közel állok miatt nem teszem meg. Nem érzem magam embernek, örülök annak ha valamivel fájdalmat okozok magamnak. Őszintén mosolyogni nem tudok, de másoknak nem tűnik fel.
Tudnátok segíteni? Pszichológus nem jöhet szóba, a szüleim szerint a korom miatt változtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!