Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Párom miért nem érti meg a...

Párom miért nem érti meg a szociális szorongásomat?

Figyelt kérdés

Amióta együtt vagyunk ( 2,5 éve ) mindig nagyon nehezemre esett a szociális , társasági élet.

Eleinte mikor osszejöttünk, néha részt vettem egy-egy baráti bulin , tudtam hogy inni fogunk, majd az oldja a feszkomat és nem mertem nemet mondani , lelkiismeretem volt . Ha nagyon muszáj, bevállalom. De belül nem igenylem

Párom mindig mondja hogy hívják őt a barátai. Most is, és nemet mondtam.elmondtam neki hogy nem azért mert nem szeretném hanem mert nagyon kényelmetlen nekem és egy fárasztó hét után nekem ez teher nem pihenés ..

Elmondtam hogy ez nálam a szociális fóbia, de nem hisz nekem. Állítja hogy ilyen nem létezik és akkor miért mentem vele régebben.

Borzasztó érzés hogy nem ért meg bár tudná hogy Nekem ez lehet hogy rosszabb ül esik mint neki de nagyon fáradt vagyok most ahhoz h én hozzák áldozatot hogy ő jól érezze magát ... Miért nem érti és fogadja el ez ennyire hihetetlen hogy szociális fóbiam van de ettől még dolgozni elbirok menni?;

#Szociális, szorongás
2021. jún. 18. 17:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja és igen, ellenorizgetes számonkérés nélkül , én vagyok teret. Csak még szeretném értetni H miért kerülöm a barátait és néha a szüleivel együtt töltött ebédhez is miért nincs kedvem
2021. jún. 18. 17:29
 12/18 anonim ***** válasza:
"Szégyelli" - azt látod, hogy fontosabb neki a haverjai róla alkotott képe, mint te? Nem azért vinne, mert örülne, ha ott lennél, hanem mert mutogatni akar téged, hogy ő se maradjon ki a buliból és ne nézzék ki emiatt. Eh.
2021. jún. 18. 17:30
 13/18 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtató ez az utolsó komment. Ez nekem is eszembe jutott. Amugy azon gondolkodtam hogy lehet epp ezert erzem szarul magam mellette a baratai kozeleben mert o mutogatni es villogni akar,de nekem ehhez keves az onbizalmam es en elebe hendikeppel indulok: mar eleve tobbet varok magamtol mint alap jaraton. Mert tudom hogy azert visz,hogy megmutasson nekik
2021. jún. 18. 17:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem szereted a párod és meg akarsz szabadulni tőle. Tedd ezt!
2021. jún. 18. 17:37
 15/18 A kérdező kommentje:
Na es ezt mibol vontad le?
2021. jún. 18. 17:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Majd olvasd el, hogy miket írtál róla.
2021. jún. 18. 17:42
 17/18 A kérdező kommentje:
Ok. Ulj le eggyes
2021. jún. 18. 17:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Te meg egy erőszakos, buta nőszemély vagy. Te meg térdelj le.
2021. jún. 18. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!