Hogyan tüntethetném el a vagdosás nyomait?
Figyelt kérdés
Régebben csináltam, nem kérek kioktató beszédeket, járok pszichiáterhez és sokat is segít. Bánom amit tettem, van valami módszer amivel a hegeket gyorsabban eltüntethetném? Krémek, vagy valami jó módszer?
20/L
2021. jún. 18. 16:14
1/10 anonim válasza:
Ha gyógyul akkor szedj vitaminokat stb..ha már nem akkor a puder jutt eszembe bar em fiu vagyok ez csak egy ötlet. Amúgy biztosan vannak sebészeti beavatkozások
3/10 anonim válasza:
Műtét nélkül az már bizony örökké megmarad. Tekintsd emléknek, ami eszedbe juttatja, hogy milyen bolond voltál, és hogy azóta mennyit fejlődtél. Nincs ezen mit takargatni és szégyellni.
4/10 anonim válasza:
Nekem a régi műtéti hegem szépen eltüntette.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi tippeket több mint fél éves.
2021. jún. 18. 17:41
7/10 anonim válasza:
Contraxubexszel akkor még van némi esély
8/10 anonim válasza:
Ha majd találkozol hasonló problémájú lánnyal, meg tudod mutatni, hogy neked is volt ilyen időszakod, és jobban fog rád hallgatni mint a szüleire, mert te tudod mit él át.
9/10 anonim válasza:
Privatba kuldj kepet es ha tudok segitek.
10/10 anonim válasza:
Amugy
Attol függ ,hogy hol van,hogy mennyire látszik,)szét volt - e nyílva)
Mert ha komolyabb vágás volt örökké nyoma lesz,max nehezebben észrevehető.
Takarni eltudod,persze ez is függ attól ,hogy hol van.Legjobb eset ha csuklón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!