Az öngyilkosság miért önző dolog?
10
Ezt te most hogy irod?
Te mar atestel a vilag legkemenyebb depressziojan?
Te mar megolted magad aztan visszajottel hogy elmondd nekunk hogy az ongyilkossag semmire nem megoldas?
Ha nem akkor honnan veszed?
Vagy van egy ilyen teljesen megalapozatlan velemenyed?
"Pont ezaz, hogy nem másokért kell szenvedni, hanem segítséget kell kérni"
Nem irtam meg a valaszomban, hogy vannak azok az esetek amikor az illeto mar mindent megtett?
Van egy erzesem, hogy te a "jozan paraszti esszel" allsz a dologhoz.
Legalabb nem kene okosakat irni, amikor nem is tortent velunk ilyen, meg ugy igazan fogalmunk sincs mi az, plane egy olyan temaban amiben az empatia nagyon fontos, holott neked ebben a temaban latszolag olyan nincs is.
Az engem nem erdekel milyen tapasztalatbol beszelsz.
Nem mindenki esik at ugyanolyan mely depresszion vagy mentalis betegsegen. Vannak szerencsesebbek meg kevesbe.
Hadd beszeljek en is tapasztalatbol akkor mar.
En mar 3 szor probaltam megolni magam, mindegyikben megbantam hogy nem haltam meg, a mai napig megbantam.
A 4. alkalomra biztos leszek.
Szoval kerlek ne probald hasonlitgatni a te helyzeted masehoz az "En mar atestem ezen es en tudom a tutit barmit mondasz hulyeseg" mentalitassal.
Mellesleg azt sem tudod hogy milyen mentalis bajom van vagy a kerdezonek.
Skizofren? Bipolaris? Skizoaffektiv? Autista? Disztimia? Alzheimers? MPD?
Majd te megmondod a mindenre jo es mindenre applikalhato tapasztalatodbol hogy mi mi csoda.
Kevesebbet kene okoskodni, tobbet kene gondolkodni vagy legalabb csondben maradni.
"Szerintem ilyen mentális szenvedés mellett pont nem az érdekli, hogy mi van a szeretteivel"
Pont ezért önző, mert nem érdekli. Minden mentális betegséget ellen van gyógymód.
Nem véletlenül viszik az öngyiket a pszichiátriára. ---> Mert betegek.
A betegeket pedig meg lehet gyógyítani.
Ezt én sem értem, mi az, hogy "nem megoldás"?
Aki végez magával, annak megszűnnek a problémái, tehát megoldás, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!