Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan képesek az emberek az...

Hogyan képesek az emberek az öngyilkosságra? Nárcisztikusok vagy pszichopaták ezek az emberek?

Figyelt kérdés

Depressziós vagyok és néha vannak öngyilkos gondolataim is. Viszont soha nem lennék képes átlépni azt a határt és végezni magammal. Soha nem tudnám magamat fizikailag bántani. Egyszerűen képtelennek érzem rá magamat, pedig olyan betegséggel élek együtt, ami sok fizikai fájdalmat okoz. El szoktam gondolkodni rajta, hogy másokat mi juttat el odáig hogy megöli magát? Hogyan képesek megtenni?

Ha egy ember annyira gyűlöli magát, hogy végez saját magával, ahhoz nagy fokú önutálat kell. Pszichopaták, nárcisztikusok az öngyilkos emberek?

2021. jún. 17. 15:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Az kell hozzá, hogy jobban félj az élettől, mint a haláltól. Én gyakran érzem ezt.
2021. júl. 1. 22:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!