A pszichologus/pszichiater terapiaknak csupan ez a lenyege?
Azt vettem eszre, hogy a terapiak nagyjabol abbol szolnak, hogy kiszedjuk azt amit besoportunk a szonyeg ala, megertjuk oket - a lelki gondokat es utana visszasoporjuk a szonyeg ala majd uj gondolatokkal festjuk at oket.
Rosszabb esetben csak az valosul meg, hogy a szonyeg ala amit besepertunk ott is hagyjuk, de atfestjuk a kepet anelkul, hogy megertenenk a lelki gondot.
Vegul a pszichiaterek meg pszichologusok csak annyit tesznek, hogy ebben vegigvezetnek, majd a vegen remelik, hogy az illeto magatol rajon a megoldasra.
Ha meg nem akkor ez van, johet az ujjabb paciens.
Es ennel tovabb azert nem akarnak menni, mert felnek felelosseget vallalni, mert felnek, hogy mi van ha tevedtek.
Voltam mar egy par pszichiaternel es pszichologusnal.
Ezzel igen én is egyetértek. Bár szerintem az egész pszichiáter meg pszichológus egy picit "pénzorientált", mert jól fizet.
Nevetséges, hogy egy 30 - 45 percért 15 000 ft ot vagy 20 000 ftot kelljen fizetni.
Számoljuk ki egy napra, hogy mi történik 15 000*4 = 60 000 ft egy napra. Azért ez egy szép kis összeg, pláne úgy, hogy csak 4 embert fogad egy nap a pszichológus, pszichiáter.
Arról nem is beszélve hogy a legtöbb olyan fapofával ül, hogy süt az arcukról az unalom.
1-es
Nem irtam en sehol hogy oket okolnam, csak ezt vettem eszre, hogy ez alapjan dolgoznak.
Nem tudom miert kell rogton tamadni valakit akirol semmi l*faszt sem tudsz, aztan adni itt az okoskat.
Megy a lepontozas boven. Gratulalok.
2: a pszichológus rendelése nem gyártósori munka, ahol tutira jön a "munkadarab" a hét minden napján, fix darabszámban....
Amúgy lehetsz te is pszichológus, ha szerinted ennyire qrvajól keresnek... :)))))
#2: a költségeket miért nem állítod mellé....????
Tudod, mennyibe kerül egy pici rendelő bérlése...? Nem beszélve az egyéb járulékos költségekről....
A bruttó bevételt próbálod nettó zsebben lévőnek láttatni!
Semmit nem ér, csak pénzlehúzás.
(tapasztalatok)
Na, megjöttek a nullázók... :))
Ostoba társaság!
Van igazság a kérdésben.
Szvsz a pszichológusi beszélgetés sok esetben azért hatástalan, mert az ember többnyire a környezetében maradva, hiába tudja/érti/próbálja, nem tud olyan mértékben változtatni.
A másik meg h ami pénzt elver az ember pszichológusra, abból fenntarthatna pld egy űbercuki kutyát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!