Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek,ha már az öngyilkos...

Mit tegyek,ha már az öngyilkosságot fontolgatom?

Figyelt kérdés
Még márciusban találtak a mellemben egy csomót,amit az első orvos daganatnak diagnosztizált,de kiderült,hogy mirigyduzzanat. Hatalmas trauma,mai napig nem hevertem ki. Nem sokára kontroll,és megint csomót érzek a mellemben. Rettegek,hogy rák,és attól,hogy áttétes,és hogy triplás,ami a legszarabb. Nem tudnék ezzel a tudattal élni,nincs elég erőm ehhez. Ha ez a helyzet,biztosan az öngyilkosságot választom,már a búcsúlevelemet is megírtam. Szeretnék élni,de nem rákosként,és ha meg is gyógyúlnék,egész életemben attól félnék,hogy visszajön. Végtelenül pesszimista vagyok,ami az ilyen élethelyzetekben csak ront mindenen.

2021. jún. 12. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

- lehet jóindulatú daganat is

- de rákosan is simán lehet boldogan élni, csak ne omolj össze és ne gondolj ilyen hülyeségekre mint pl. öngyilkosság

Ráérsz akkor öngyilkos lenni, ha már biztos hogy rosszindulatú a daganat és már annyira elterjedt, hogy elviselhetetlen fájdalaid vannak.

2021. jún. 12. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

hány éves vagy???

Szerintem leginkább hipochondria a te bajod...

Honnan veszed ezt az egész beképzelt triplás izét...???

Fordulj pszichológushoz sürgősen!

2021. jún. 12. 20:38
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 19 éves vagyok,és nem csak pszichológusnál,de pszichiáternél is jártam. Egyértelmű,hogy nem egészséges az aggódásom,de egész életemben féltem a ráktól,végül kaptam is egy ilyen diagnózist,még ha tévesen is.
2021. jún. 12. 20:50
 4/5 anonim válasza:
Most mondtad ki hogy azért lettél rákos mert bevonzotad,probálj pozitívan gondolkodni és akkor túl leszel rajta.Ha eddig nem sportoltál akkor kezdj el valamit sportolni és azzal is eltereled a figyelmed.Gondolj bele hogy a családodnak milyen szar lenne ha te öngyilkos lennél és nem lennél nekik
2021. jún. 14. 13:41
 5/5 Navajonkivagyok válasza:
Ha esteleg tudok segíteni sok beszélgetéssel és közös hülyüléssel, nyugodtan írj rám, majd én feldoblak 😁✌️
2021. jún. 15. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!