Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Beszél hozzám a fal és az...

Beszél hozzám a fal és az orvos nem segít mit tehetek?

Figyelt kérdés
Az orvos felírt gyógyszereket. Nem szedhetem mert rakerestem a neten. Méreg. Tudok dolgokat amiket mások nem tudhatnak. A falon lévő lyukak el szokták mondani ezeket. Nem merek az orvoshoz fordulni és nincs senkim. Segítséget kérek. Mit csináljak? A rendőrök is figyelnek.
2021. jún. 10. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:
2021. jún. 10. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Válaszolj neki, hiszen köztudott, hogy a falnak is füle van.

Viccet félretéve mindenképpen keress egy szakembert, még mielőtt a falak olyasmit suttognának, amit nem akarsz hallani vagy végrehajtani.

És ne keresgélj a neten. A neten bárki bármit írhat, nem biztos, hogy igazat.

Ha beszélgetni szeretnél, állok szíves rendelkezésedre, de ennél több érdemi tanácsot szerintem itt senki nem fog tudni neked adni.

2021. jún. 10. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Persze, hogy az ő kérdése. Full kamu. Ez már olyan súlyos esete a paranoid skizofréniának, hogy internet közelébe se menne, nemhogy még kérdéseket írogatna ki. Inkább menne homokozni, az is hasznosabb..
2021. jún. 10. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
minden gyógyszer méreg csak nem neked hanem mondjuk a baktériumnak vagy mondjuk egyes részeidet tompítja bénítja.
2021. jún. 10. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:
22%
Jelentkezz egyetemre, legalább a fal megsúgja a válaszokat a vizsgákon.
2021. jún. 11. 09:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Pszihiáter.
2021. júl. 2. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!