Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Magnéziumtól rosszullét?

Magnéziumtól rosszullét?

Figyelt kérdés
Más is tapasztalt már ilyet? Ideges és feszült leszek tőle nagyon. Konkrétan a levegőt is kapkodtam olyan vacakul voltam. Abbahagytam, elmúlt. Fél évvel később megint rápróbáltam, ugyanez történt. Szorongás, idegesség, alvászavar. Megint abbahagytam jó lett minden. Idővel újra elkezdtem szedni, megint rosszul lettem tőle. Abbahagyás után másnap már jól voltam. Más is észrevette már ez magnézium szedése közben?

2021. jún. 7. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nálam éppen ellenkező hatása volt.
2021. jún. 7. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tapasztaltam, de valahol olvastam rola hogy lehet ilyen.
2021. jún. 7. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem voltam ideges tőle, de volt rá példa (más ásványokkal, még vitaminokkal is), hogy a bevételt követő 1-2 órában harmatgyenge lettem és émelyegtem tőle...
2021. jún. 7. 22:12
 4/5 syssy48 válasza:
Ugyanígy jártam én is, már kétszer. Gyengeség, remegés jött rám, feszültség. Bevettem egy gyenge nyugtatót és úgy lettem jobban. Sajnos nem tudom a megoldást, de sajnos megismétlődött, tehát nem kockáztatok többet.
2022. júl. 31. 18:51
 5/5 anonim válasza:
Szintén ezt tapasztaltam. Rosszullét, ami gyengeség, erős álmosság, szorongás formában jelentkezett. Viszont az izom fájdalom elmúlt kb 1 órán belül. 2 szemet vettem be összesen, ez volt a 3. probalkozasom vele.
2024. máj. 21. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!