Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Fizetnetek a pszichologusnak...

Fizetnetek a pszichologusnak ugyanugy hetente x osszeget, ha egy honapra nyaralni mentek, csak mert "ez a szokas"? Tenyleg?

Figyelt kérdés
Ertem, hogy az neki jovedelemkieses, de o azt mondja, a folytonossag miatt, az en erdekemben van ra szukseg. Masfel eve jarok hozza, mar sokkal jobban vagyok, es sok mindenben segitett. De ennek valoban igy kell lenni?
2021. jún. 4. 11:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
8# Akkor te nem szakemberekhez jársz, hanem csalókhoz. Nincs olyan, hogy "ez a szokás". Pénzt akkor fizetünk, ha igénybeveszünk valamilyen szolgáltatást. Értelemszerűen, ha nem vagyok ott, akkor nem is fizetek.
2021. jún. 4. 12:27
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Fodrásznak is fizetsz, ha mégsem tudsz elmenni és lemondod egy héttel előtte?
2021. jún. 4. 12:35
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen amugy, hogy tenyleg ennyire nem tudjak emberek leszurni az ilyet. A kerdezo meg nekiallt megkerdojelezni az 1 millio velemenyt ami felvilagositja, hogy ez igy nem jo.

Multkor csak poenbol beirtam az ezoteriaban egy kerdesbe, hogy "Majd en megjosolom a jovodet meg mindent, de nem kis penzert dolgozok", erre irt a felhasznalo, hogy tenyleg tudok josolni.

Termeszetesen vissza sem irtam neki.

De komolyan basszus, hogy lehet ilyeneket nem eszre venni?

2021. jún. 4. 12:39
 14/31 anonim ***** válasza:
13# észrevette azért írta ki a kérdést! De aki nem bízik magában, mint a kérdező azokat a legkönnyebb megvezetni. Ez nem a kérdező hibája ez a pszichològus gerinctelensége!
2021. jún. 4. 12:53
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

A "Te érdekedben" fontos, hogy a nyaralásod alatt is pénzt keressen 🤣

Azért nem semmi "segítők" vannak.

Nos, egy valamire való pszichológus 10-15 ezer/óra hetente az 40-60 ezer/havonta azt írtad másfél éve jársz hozzá az kb 700ezer-1milla, amit eddig neki adtál. Éés basszus másfél év alatt nincs önbizalmad! A gyakorin kérdezed meg, hogy hihetsz-e a megérzéseidnek vagy sem. Azért kíváncsi lennék, miben segített ez a rabló azon kívül,hogy elvette a pénzedet? Csak mert ennyi pénzért ennyi idő alatt a sarki kisboltos is meggyógyít bármilyen problémából, annyira ahol most tartasz. Ezt ne sértésnek vedd, inkább küld vissza oda, ahonnan kibújt.. És mond meg neki, ha nyaralni megy ő fizet neked, csak, hogy a folytonosság nehogy megszakadjon ez az ő érdeke!

2021. jún. 4. 14:35
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Lehúzás, ne fizesd ki.
2021. jún. 4. 14:52
 17/31 anonim ***** válasza:
72%

373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.

Ezt mond el a pszichològusodnak nyugodtan. Ha ezt rendszeresen csinálja több klienssel, akár 2 év sitt is járhat érte, kisebb károkozásért vagy szépen visszafizeti.

2021. jún. 4. 14:57
 18/31 anonim ***** válasza:
Szerződésed van? Mert kellene lennie. Abban mi áll? Olyat bele szoktak írni, hogy ha nem mondod le 24 órával előtte, akkor fizetni kell valamennyit, de ilyen lehúzásról még nem hallottam.
2021. jún. 4. 15:27
 19/31 anonim ***** válasza:
Azért mennyire gáz ez a szakma a fodrász, kozmetikus, masszőrnél lemondasz egy időpontot ki a f@sz fog fizetni.? Ezek akkora királyok, hogy szerződésbe veszik, hogy 24 órával előbb le kell mondani vagy fizess! Persze, ha számlát kérsz megsértődnek ..kutyák ezek!
2021. jún. 4. 16:32
 20/31 anonim ***** válasza:
24%
Pszichoanalízisre jársz? Ott tényleg kemény szabályok vannak,elképzelhető a dolog, de a szerződésben biztosan rögzítve lett.
2021. jún. 5. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!