Fizetnetek a pszichologusnak ugyanugy hetente x osszeget, ha egy honapra nyaralni mentek, csak mert "ez a szokas"? Tenyleg?
Nem. Nincs ilyen baromsag.
Hagyd ott a fenebe, tudom nehez, de ez szin tiszta lehuzas.
Tobb pszichologusnal jartam, egyiknel sem vetodott fel ez a problema.
Sot, a legtobb mindig megkerdezi mikor akarok legkozelebb jonni.
Milyen folytonosság? Odamegy hozzád a nyaralás alatt, és a Balcsi partján elvégzi a heti terápiát??
Ez nettó baromság, na, meg nettó lehúzás. Esetleg akkor lenne ennek alapja, ha nem alkalmanként, hanem folyamatos szolgáltatásként fizetsz elő a szolgálataira, de akkor abban az is benne lenne, hogy akármikor felkeresheted (ugyanazért a havidíjért), nem csak kéthetente egyszer. De ilyen szerződést nem szoktak a pszichológusok kötni.
Egyébként meg ez olyan, mintha elutaznék egy hétre, de a helyi vegyesbolt továbbra is beszedné tőlem a napi kenyér meg párizsi árát "az én érdekemben", akkor is, ha azt nem viszem el.
Ha pedig pszichológia: tessék kiállni magadért! Egy önálló ember vagy, és nem neki a csatlósa. A sarkadra állsz, és azt mondod, hogy te azért a pénzért nem kapsz semmit, így nem is fogod kifizetni.
Ez baromság, nehogy fizess neki! A "te érdekedben", megáll az eszem... Te az általa nyújtott szolgáltatásért fizetsz abban az 50-60 percben. Ha nincs szolgáltatás, akkor nincs fizetés, ilyen egyszerű.
Én a kijelentést követően automatikusan pszichológust váltanék.
Kerdezo.
Ez a ket kulonboz szemely ismerte egymast? Akar tavolrol is?
Ha igen akkor egyertelmu a dolog.
Ha nem, akkor vagy irgalmatlan szerencsetlen vagy vagy pedig kamuzol vagy tenyleg felreertettel valamit.
Megint leirom, ez egy hulyeseg. Ilyen nincs. Ez. Le. Hu. Zas.
Egy szolgáltatásért fizetsz, ha nem veszed igénybe egy hétig, miért is fizetnél?
Ez egy csaló!
Amúgy, miért jàrsz még hozzá, ha jól vagy? Szépen megvezeti a klienseit. Itt az ideje megtanulni Nemet mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!