Mit csináljak? Szédülök és hányingerem van az idegességtől
Én a helyedben beszélnék valakivel. Mondjuk a szüleimmel, vagy ha velük annyira nem tudsz akkor egy barátnőddel. Mindegy igazából kivel, annyi a lényeg, hogy beszélj :) Túlságosan rástresszelsz a dolgokra, pedig nem kell. Koncentrálj a tanulásra és értem, hogy nagyon szereted az osztályodat és a tanáraidat, de mindenki megy a saját útján. Neked is ezt kell majd tenned. Ez ellen sajnos nem tudsz tenni semmit. Lógj az osztálytársaiddal ameddig még tudsz, aztán engedd el. Nyugodj le, nem lesz semmi baj.
Remélem tudtam egy kicsit is segíteni és érthetően fogalmaztam. Jobbulást <3
Pihenni kéne és kezelni nem még ennek az a szokásnak megfelelni ész nélkül méghozzá. Mentál egészség egy létező jelenség.
7-ben és 8-ban pánikbetegség széturalt engemet pláne kora reggel 2-kor felébredni a rohamra. Nem ér ennyit ez senkinek, dönts el mit akarsz majd, mert simán visszafog jönni gimnáziumban első 2 év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!