Kényszergondolat e,ha már gyerekkorom óta szinte, vannak periodusok mikor maniakusan figyelem a légzésem?
Figyelt kérdés
Ezzel pánikrohamba tudom kergetni magam. 10 eve szedek gyógyszert pánikbetegségre. Rivotrilt és ssri antidepresszanst. Lehet,hogy csak a kenyszergondolat (ha ez az) vagyok pánikbeteg?2021. máj. 31. 12:08
1/6 anonim válasza:
Ezek szerint kezelés alatt állsz. De miért nem kérdezed meg a pszichiáteredet erről...??? Ő nyilván tisztában van az egyéb betegségeiddel, tüneteiddel is.
2/6 A kérdező kommentje:
Mert ez a napokban jutott eszembe. Együtt élek ezzel már nagyon rég,és eddig nem gondoltam bele mi lehet,a pszichiáternek nem tudom miért,de ezidáig nem beszéltem erről.
2021. máj. 31. 12:27
3/6 anonim válasza:
Pszichológushoz nem akarsz eljutni? Így az egész életedet gyógyszerekkel fogod leélni, pedig a pánikbetegség pszichoterápiával megszüntethető.
A kérdésedre mi nem tudjuk a választ. Majd a pszichiátered megmondja.
4/6 A kérdező kommentje:
Jártam pszichoterápiára egy ideig. Valamivel jobb volt. A gyógyszerek.. Igen ez a fő problémám már. Rosszul vagyok már ennyi idő után a Rivotriltól. Elkezdtem csökkenteni. A pánikrohamot már simán kezelem,így nem olyan durva,ha előfordul néha.
2021. máj. 31. 12:36
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez nem kényszergondolat. Ez része a pániknak hogy állandóan a tested figyeled hogy minden rendben van e. Én a szív verésemet figyeltem mindig amikor nagyon mélyen benne voltam a betegségben.. De semmi más nem volt csak pánik. Aztán amikor egyre kevesebbszer voltam rosszul egyre kevesebbet gondoltam rá és mióta jól vagyok nem figyelem. Nagy ritkán eszembe jut de ennyi.
6/6 A kérdező kommentje:
Ugyanígy vagyok. Akkor ezek szerint csak túlságosan erre koncentrálok olyankor? Mióta emeltünk a gyógyszeren (Sertralin) már nem igazán fordul elő ez.
2021. máj. 31. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!