Anyukaként kérdezem, van egy nemsokára 14 éves lányom, lehetséges, hogy depressziós?
Figyelt kérdés
Sosincs jó kedve, minden percben a sírás kerülgeti, soha semmire semmilyen reakciója nincsen, semmi meglepődés. Rengeteg kis dolog miatt felidegesedik, a jegyei romlottak, nem tud koncentrálni. Úgy beszél mindenkivel, mintha ellensége lenne. Nagyon keveset eszik, alig van étvágya, de néha vagy öt tábla csokit meg tudna enni, hogy abba fojtsa rosszkedvűségét. Nem hinném, hogy ez ,,Csak a tini korszaka" miatt...2021. máj. 30. 23:59
11/15 A kérdező kommentje:
A velem való kapcsolata normális. Rengetegszer elszórakoztunk, meg minden ilyesmi, és hirtelen ez történt. Nem hunyt el senki, annyit tudok, hogy úgy érzi, egyedül van a világ ellen, a "barátai" cserben hagyták őt, emellett elkezdett szorongani az iskolában, ma órán jött rá a pánikroham. (Valószínűleg szociális szorongása van). Felkeresek egy szakembert, és megteszem a lépéseket, ennek nem szabad rosszabbodnia.
2021. jún. 1. 00:20
12/15 anonim válasza:
Szerencsés, hogy ilyen anyukája van. :)
13/15 anonim válasza:
Szakember! Ugyanez volt velem, de engem le se szrt anyám :). Végül evészavarom lett, depresszióm és ADHD-m .És ez mind azért,mert senki sem foglalkozik velem... Az a legjobb,hogy 16 vagyok és ez 3 éve kezdődött... A szüleimet nem érdekli.Ott tartunk hogy 0-24ben itt ülök egyedül a szobámban,lehúzott redőnnyel és várom mikor halok meg,mert még ahhoz sem vagyok elég erős hogy véget vessek az "életemnek".Egy genetikai szenny vagyok...
14/15 anonim válasza:
Én is 14 voltam, mikor kezdődött, most 24 vagyok, 10 éve kezeletlen depresszióval élek.
15/15 anonim válasza:
A zink és a magnézium valóban segít. Nem lehet, hogy kiközösítik vagy bánják a suliban? még ha csak online órákon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!