Mennyire éberek a pszichológusok?
Hát neked tényleg semmi fogalmad sincs arról, "mire jó" egy pszichológus!
Egyik sem akar "átlátni" senkin, nem ez a feladatuk!
Másrészt meg minek menne valaki pszichológushoz, ha utána nem akarja elmondani, mi a gondja, hanem hazudni akar?
pszichológusok nem utalnak be pszichiáterhez, csak ha olyan az eset, ami már orvosi kompetenciát igényel, de mivel a pszichiátria nem beutalóköteles így furcsállnám, hogy minek tennének kitérőt.
nem tudom milyen gyógyszereket akarnak beszerzeni, de elég könnyen írják fel sztk-ban
Ket eve jarok pszichologushoz. Amikor egy krizisen segitett at, akkor kerdeztem tole, hogy mi van akkor, ha en ugy ferditem a tortenetet, hogy en jojjek ki jol belole. Azt mondta, hogy dolgozott drogrehabon, igy tudja, hogy mikor hazudnak neki.
Volt olyan is, amikor valamire nem tudtam valaszolni. Erre megkerdezte: nem tudom vagy nem akarok valaszolni? :)
Nem szoktam neki (se) hazudni, es igyekszek mindent elmondani, de 50 percbe nem fer bele minden. Volt, hogy megjegyezte, amikor valamit nem mondtam el korabban, csak mar akkor, amikor megoldodott. Elmondtam neki, hogy 50 perc eleg keves, van, amikor szurom az infot.
Es o ott van velem 50 percig, nem erzem azt rajta, hogy kikapcsol. Volt, hogy beszelt, en meg elkalandoztam, mert valami eszembe jutott. Ezt is eszrevette :)
Szerintem az en pszichologusomat nem lehetne atvagni :)
7
És 100-ból hány ember lát valaha pszichológust?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!