Pszichológus segít ebben vagy szembemegy a munkájával?
Figyelt kérdés
Másik valóságban élet, de cserébe mások valóságában domináns, határozott, motivált, céltudatos, racionális gondolkodású az illető, úgy hogy előtte igen visszahúzódó és motiválatlan volt. Ezek pozitív változásoknak tekinthetők és mindet az elme gondja okozta. Ha ezeket felsorakoztatnám egy pszichológusnak, akkor tudna segíteni abban, hogy még jobb legyek? Bizonyos tulajdonságaim csiszolásra szorulnak még, illetve vannak olyanok amelyek szerintem haszontalanok, viszont nehéz megszabadulni tőlük.2021. máj. 28. 18:57
1/3 anonim válasza:
A kérdésedből nehéz megállapítani, hogy pontosan miben is lenne segítségre szükséged
2/3 A kérdező kommentje:
Szeretnék fejlődni, jobb lenni, jobb önismerettel rendelkezni. Sokat változtam, ismeretlen az új helyzetem. A változást az elmém okozta. Ha egy orvosnak kifejteném, hogy pontosan mi okozta a változást, leírnám neki, hogy hogyan gondolkodom, akkor 100% hogy gondnak fogja beállítani. Én nem tartom annak és nem szeretném, ha visszacsinálnák. Ha megkérem a pszichológust, hogy ne kúráljon ki, hanem segítsen virágozni, akkor az szembemegy a munkájával?
2021. máj. 29. 17:05
3/3 anonim válasza:
Nem megy szembe a munkájával, mert egy pszichológus alapból nem "kikúrálással" foglalkozik. A terápiának gyakran épp az a célja, amit szeretnél: hogy segítsen virágozni. Az önismeret fejlesztése remek terápiás cél, és egy pszichológus átsegíthet a nehézségeken megküzdési módszerek megtanításával is. De pontosan milyen változást okozott az elméd? Vagy miért gondolod, hogy erről más azt mondaná, hogy gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!