Mit csináljak,ha folyton elégedetlen vagyok?
Figyelt kérdés
Majdnem minden téren az életemben elégedetlen vagyok.Ha 1 pár cipőm volt 2 szerettem volna,majd telt az idő lett 15 pár,de meg mindig nem elég.Első munkahelyemen 200ezret kerestem,azóta ugyanazzal a munkával már 600ezret,de meg mindig többet szeretnék.Saját magamat őrlőm fel ezzel a mentalitással,nem tudok már örülni a dolgoknak.2021. máj. 28. 10:06
1/5 Psylocyber válasza:
A pénz nem boldogít... fejleszd önmagad, legyen hobbid, amit komolyan veszel és amiért áldozatokat hozol. Ennyi pénzből már meg tudsz élni, javaslom, hogy spórolj minél többet, hogy a jövőben se legyen anyagi problémád és fókuszálj a munkán kívüli életedre.
2/5 anonim válasza:
Pontosan milyen ez az elégedetlenség? Folyamatosan elégedetlen vagy, vagy van egy pillanat, amikor egy kis időre elég, de aztán megint többet akarsz?
3/5 A kérdező kommentje:
Igazából ez ilyen érzelmi hullámvasút,van hogy hetekig rajtam van,majd elmúlik akár 1-2 hónapig,de rendszeresen visszatér.És igazából olyankor semminek se tudok örülni,mindennel csak a bajom van,háborgok állandóan.
2021. jún. 1. 11:25
4/5 anonim válasza:
Mitől múlik el, mitől tér vissza?
5/5 Psylocyber válasza:
nálam ugyanez van, visszatérő depresszió. Igazából nem tudok rá megoldást, de
ez valamennyit segített. Oda kell figyelni az egyensúlyra. Illetve nálam az működik még, hogy amikor érzem, hogy kezdődik akkor megpróbálom úgy kezelni, hogy ez "irracionális" és úgymond kibekkelem, tehát saját magamban aktívan elnyomom a negatív gondolatokat, elterelem a figyelmemet. Nem egyszerű, de ismerve a mintázatokat, sokat tudsz segíteni a jó hozzáállással. Szóval én mantrázom magamnak, hogy "amit érzel az szubjektív, igen vannak problémáid, de ez a reakció túlzás és nem segít, ne gondolkodj, kapcsold ki az agyad"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!