Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kb. hány évesen, és minek a...

Kb. hány évesen, és minek a hatására értétek el azt a szintet, hogy már semmiben sem érdekel mások véleménye? Hogyan lehet felgyorsítani ezt a folyamatot?

Figyelt kérdés
18L

2021. máj. 24. 13:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%

Elfogadni másoktól tanácsokat és megfelelési kényszerrel élni két teljesen más dolog.

2021. máj. 24. 17:50
 12/25 anonim ***** válasza:
63%

10es és 11es

hol írtam én görcsös megfelelést? a vélemények meghallgatásának fontosságát hangsúlyoztam.. nálatok ez egy és ugyanaz?

még csak tanácsok megfogadásáról sem volt szó, pusztán arról, hogy több nézőpont ismerete sosem hátrány

10es te nagyon nem tudtad értelmezni a mondataimat, ne képzelj hozzá olyat, ami nincs ott..

2021. máj. 24. 18:29
 13/25 anonim ***** válasza:
35%

Te meg a kérdést nem tudtad értelmezni🤣A kérdező biztos nem arra gondolt, hogy mikor lesz végre annyira önző és egoista, hogy senki más ne érdekelje, hanem arra, hogy valószínűleg megfelelési kényszere van másokkal szemben és ebből szeretne kinőni.

2021. máj. 24. 18:42
 14/25 anonim ***** válasza:
63%
még most sem sikerült értelmezni
2021. máj. 24. 18:47
 15/25 A kérdező kommentje:
#9, valóban nem ez volt a kérdés lényege...
2021. máj. 24. 20:27
 16/25 A kérdező kommentje:
A többieknek köszi a válaszokat!❤
2021. máj. 24. 20:28
 17/25 anonim ***** válasza:
63%

jól van, akkor látom, hogy neked sem sikerült felfogni..

és ha jó érzés belekötni jószándékúakba, az elég nagy probléma

2021. máj. 24. 22:18
 18/25 A kérdező kommentje:

Értem amit mondani akarsz, de a tinédzser/kisfelnőttkori megfelelési kényszerből való kilábalás és a beszűkült világnézet között óriási különbség van.

A semmiben sem érdekel mások véleményét a negatív dolgokra értettem.

A stílusodból meg vegyél kicsit vissza. És ne képzelegj, mert nem kötöttem beléd, nem tudom, hol láttad ezt. De persze, rajtad kívül senki nem tud felfogni semmit, mindenki hülye, csak te vagy az okos.

2021. máj. 24. 22:26
 19/25 anonim ***** válasza:
63%

na, itt az újabb csodás példa, ez az undorító stílus, épp hogy neked kellene ebből visszavenni, semmi rossz szándék és bunkóság nem volt abban, amit írtam, ellentétben a tiétekkel.

és még mindig nem sikerült megérteni: "a vélemények meghallgatásának fontossága" ennyi. ennyi volt a lényeg. de nem sikerül abszolválni ezt még egy kommentszekcióban sem.

és akkor most tessék, még írj kérlek valamit, hogy mindenképp tiéd legyen az utolsó szó. aztán még valaki valami sértést, köszi.

inkább legyetek kedvesek. pont annyira megerőltető, mint taplónak lenni.

2021. máj. 24. 22:57
 20/25 A kérdező kommentje:

"semmi rossz szándék és bunkóság nem volt abban, amit írtam" - áh nem, csak mindenkit lehülyézel, hogy nem tudják felfogni amit mondasz :D

"de nem sikerül abszolválni ezt még egy kommentszekcióban sem." - ne zavarjon, hogy a #18-as válaszomat úgy kezdtem, hogy értem amit mondani akarsz.

"és akkor most tessék, még írj kérlek valamit, hogy mindenképp tiéd legyen az utolsó szó." - írok is, de nem azért mert kéred, hanem azért, mert kezd elegem lenni abból hogy a normális kérdések 80%-a alatt mindig van egy ilyen hozzád hasonló, aki csak kötekedni jár fel az oldalra, és nonstop abból áll az ittléte, hogy még a kérdésre sem tud releváns választ adni, aztán lehülyéz mindenkit, és ő az áldozat, akit senki nem értenek meg. És ha valakinek nem tetszik (jogosan) hogy lehülyézed, és erre a mintára mer visszaírni bármit is, akkor rögtön a másik kommentelő a s*ggfej, akinek vissza kéne vennie az arcából. Még véletlenül sem az lenne a megoldás, hogy nem hülyézzük le a másikat...

Annyit írtam, hogy "valóban nem ez volt a kérdés lényege". Ez neked akkora sértés, hogy rögtön a felfogásomat támadtad, és közölted velem, hogy probléma ha jó érzés belekötni jószándékúakba. Utólag kiderült hogy se jószándékú nem vagy, na meg ugye nem is kötözködtem előtte. És akkor a mi felfogásunkkal van a baj, ugye? És ha ehhez méltó választ kapsz, te vagy a legjobban felháborodva.

"inkább legyetek kedvesek. pont annyira megerőltető, mint taplónak lenni." - hát ha szerinted kedvesnek lenni megerőltető, akkor már mindent értek :) De ne várd el, hogy kedves legyek veled, miután alaptalanul lehülyézel.

Érdekes mód a többieknek semmi bajuk nem volt a kérdéssel, tudtak rá normálisan válaszolni, meg is köszöntem nekik, mert tényleg segítettek. Egy ilyennek viszont mindenhol kell lenni.

2021. máj. 25. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!