SOS! A véraláfutás elmúlik? Mennyi idő alatt, ha igen? Mivel tudom felgyorsítani a folyamatot? Száj körül. Nagyon félek!
Figyelt kérdés
Kérlek SOS:(2015. júl. 28. 20:58
1/10 anonim válasza:
ha valaki ennyire szájbavert, akkor menj a rendőrségre nyugodtan.
2/10 anonim válasza:
Nyilvan elmulik, de beletelik egy-ket hetbe, mire teljesen eltunik. Mi van, kiprobaltad a Kylie Jenner challenge-et?
3/10 anonim válasza:
Fogadjunk kylie jenner kihívást csináltál xdd
Amugy5-6nap alatt el.ulik aztmondjak
4/10 anonim válasza:
Jajj de egyre gondoltunk kedves masodik :D pacsi ✋
5/10 anonim válasza:
Igen, hát előbb-utóbb elmúlik, nem maradsz úgy, ne parázz. De embertől függ meg sérülés mértékétől, hogy mennyi idő alatt. Én ahogy emlékszem, mikor bevertem a lábam, olyan egy hét múlva tűnt el, vagy kicsit több. Azzal tudod meggyorsítani, hogy hideget szorítasz rá, a hidegtől a vér elfele kezd onnan áramlani. De ha nő vagy le is alapozózhatod, ha ügyesen megcsinálod, nem fogja észrevenni senki.
6/10 anonim válasza:
"akkor menj a rendőrségre nyugodtan" - attól nem fog elmúlni.
Fel kell szívódnia az alvadt vérnek, ez időbe kerül, nem nagyon tudod felgyorsítani sehogyan. Vérhígítóval esetleg, de az ágyúval a verébre. De miért félsz? El fog múlni és kész. A pontos időtartam függ a regenerációs sebességedtől. De jó hír: az minél lassabb, annál tovább fogsz élni!
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tegnap óta jegeltem és már nem olyan vészes. És igen, Kylie Jenner lip challenget csináltam a videómhoz, Youtube-ra!:) most jöhetnek a kommentek, hogy milyen hülye vagyok, stb..😂
2015. júl. 29. 08:53
8/10 anonim válasza:
6-os válaszoló, ezt a hosszabb élettartamot miből gondolod? hol olvastál ilyet?
9/10 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy melyik videós vagy?
10/10 A kérdező kommentje:
Megkérdezheted, de nem vagyok híres!:) én még csak egy hónapja videózom!:) Szasza Official
2015. aug. 17. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!