Online vagy személyes pszichoterápiára járnál inkább?
En is a szemelyeset preferalom. En vegig szemelyesen jartam az elmult honapokban is. Egyszer fordult elo, hogy online alkalmat kert. Azt visszautasitottam azzal, hogy ha egy het mulva sem tudok szemelyesen menni, akkor probaljuk meg az online-t.
Amiert nekem inkabb a szemelyes a szimpatikus:
1) nem akarom hazavinni a pszichologusom, nem akarom, hogy betekeintese legyen abba, ahol elek
2) engem frusztralna az, hogy kameraba beszeljek a privat dolgaimrol. Tanitok, tehat megszoktam az online dolgokat, de a tanitas miatt tudom, hogy ez nem ugyanaz.
3) tobben irtatok, hogy a pszichologusnak fontos, hogy lasson teljes egeszeben. Nekem az is fontos, hogy en is teljes egeszeben lassam, ne csak az arcat :)
4) teljesen frusztralt lettem volna az esetleges technikai hibak/gondok miatt
Ezeket elmondtam a pszichologusnak is. Es szerencsere nem kellett online-ra valtani.
Tesom online volt masnal, neki teljesen bejott. Igy azzal is egyetertek, hogy ez szemelyisegfuggo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!