Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tudom elfogadni a...

Miért nem tudom elfogadni a helyzetet ?

Figyelt kérdés
Sajnos a baráti társaságban történt egy törés.A covid ellenére mindig együtt buliztunk,egy csomó házibuliba voltunk,de 2 hónapja pont amikor összeültünk az egyik barátunk lefertőzött minket.Nagyon rosszul voltunk,én őt nem hibáztatom,de a többiek igen,előkerültek kisebb sérelmek és azóta vele szóba se állnak.Én szoktam vele beszélni,de a többiek nem nézik jó szemmel.Nem tudom mi legyen,mert engem ez az egész megvisel,többieket se akarom elveszíteni,de őt se.A covid így is elégé megviselt.
2021. máj. 23. 08:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Még is milyen barátok az ilyenek??? Szándékos volt a fertőzés? (mert ebben az esetben érteném, de így...) Az ember nem direkt lesz beteg és adja át. Mivel írtad folyamatosan össze jártatok, tisztában voltatok vele, hogy bármikor bármi lehet. Önként vállalatok a kockázatot. Így még undorítóbb a barátaid viselkedése. Szégyellje magát mind... Egy beteg emberre átteni ezt a terhet... És régi sérelmeket emlegetnek!? Én elengedném őket. Semmi bizalmam és jó érzésem feléjük nem lenne.
2021. máj. 23. 08:43
 2/2 anonim ***** válasza:
68%
Együtt buliztatok, ez benne volt a pakliban, azzal hogy vírus időszakban összejöttek, ezt a kockázatot felvállaltátok. A srác gondolom, nem tudta, hogy fertőz. Ez bármelyikőtökkel megeshetett volna, hogy elmegy a buliba, és rajta is csak másnap jönnek elő a tünetek, és fogalma sem volt róla előző este, hogy végigfertőzte a csapatot. Ezt kellene velük megértetni.
2021. máj. 23. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!