Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akinek volt már pánikrohama,...

Akinek volt már pánikrohama, illetve pánikbeteg, hogyan jelent meg ez nálatok?

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Online matek közepén ültem és hirtelen minden ok nélkül el kezdett dobogni a szívem nagyon gyorsan, mint amikor monstert iszok. Gyorsan kezdtem lélegezni, remegtem, sírtam és egy ilyen pánik szerű érzésem lett, de mégsem volt teljesen olyan csak nagyon hasonló, nem tudom megfogalmazni tho-
2021. máj. 22. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Felmegy a vérnyomásom, pulzusszámom és elkezd remegni a kezem.

Nagjából mindenre és mindenkire veszélyforrásként tekintek.

Legkisebb érintéstől is összerezzenek.

Olyan érzés mint amikor megijedsz és 10-15 percig úgy maradsz.

Barátok beszámolója szerint ilyenkor mindent végigpásztázok a tekintetemmel.

Leginkább az szokott segítei ha kimegyek pár percre sétálni.

Pszichológussal rájöttünk, hogy az váltja ki ha sok ember van körülöttem.

2021. máj. 23. 01:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Hirtelen, felkavaró szituációktól van nekem, pl ha valaki elájul.

Elkezdek sírni, remegni, zihlálni, szédülök, indulatos vagyok, nem kapok rendesen levegőt, még csak 16 vagyok, a szüleim őrültnek tartanak, de szerintem pánikbeteg vagyok.

Utána iszon,átlósan fáradt vagyok, érzékeny, nincs étvágyam és nem tudom leírni azt a bűntudatot és kellemetlenséget, amit szoktam érezni, kis friss levegő, alvás, vagy olvasás (már ha megtagadása a könyv a kezemben), vagy csak magától szépen lassan lecsillapodok.

2021. máj. 24. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!