Pár hónapja a semmiből lettek sokszor elviselhetetlen érzéseim. Van hogy napokig semmi, vagy egésznap semmi, és egyszercsak rám jön. Magas vérnyomásom van, vérképemen magas koleszterin, magas basophil, valamint kreatinin(Orvosom szerint semmi baj). A tünetek: Nehéz leírni, de van hogy filmet nézek, és mintha egy pillanatra megszédülnék, vagy olyan érzésem van mintha rosszul lennék, és a mellkasomnál érzek egy enyhe nyomást, mintha valami nyomná a mellkasom befele. Van hogy munka közben a semmiből jön egy olyan érzésem, mintha rosszul lennék, és ájulnék el. Sajnos egyszer annyira rápörögtem, hogy kaptam egy pánikrohamot is.. Rendszeresen meditálok, a végletekig nyugodt ember vagyok, egyszerűen nem értem hogy mi lehet ez, viszont egyre gyakrabban parázok be, ha érzek egy szúrást valahol a testemben, és valamiért folyamatosan a tüdőembóliától tartok…
olyan érzés mintha megijednél,és egy pillanatra mintha nem is lennél képben? mert érdekes,hogy mostanában nekem is szokott ilyen lenni...
2021. máj. 21. 00:13
2/9 A kérdező kommentje:
Pontosan!!!!!!!!!!!
2021. máj. 21. 00:28
3/9 anonim válasza:
fasza,kitudja már mivel mérgeznek minket:( nekem is szokott ez lenni de inkább elalvás előtt,már úgy beparáztattam magam hogy a szívemmel van valami hogy az előbb is hányingerem volt...egyébként emellé társul hogy lefekvéskor néha elkezd izombol verni a szívem kb fél percig,elég para.
2021. máj. 21. 00:32
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem amikor ezek kezdődtek, akkor mindig elalvás előtt volt. Olyan volt mintha félig aludnék, és egy pillanatra nem kaptam vomna levegőt, és felriadtam.. Az életben nem volt semmi hasonló problémám, de ez kikészít. Próbálj meg elmenni egy kardiológushoz, ha meg mondja, hogy minden rendben, azzal tudod nyugtatni magad. Viszont attól még szörnyű ez az érzés, és fogalmam nincs mi ez..
2021. máj. 21. 00:39
5/9 anonim válasza:
jövőhéten megyek,jobbulást neked.ha valamit megtudsz erről írj légyszi,mert engem is érdekelne...
2021. máj. 21. 00:50
6/9 A kérdező kommentje:
Remélem minden rendben lesz!!! :) Írni fogok amint meg tudok valamit, viszont nem akarok egyből farkast kiáltani. Elnézve a mentális zavarok növekedést amióta bejött ez a covid helyzet, nem lepődnék meg ha csak valami ilyesmi lenne. Oh valamint egy apró tipp. Ne kövesd el az én hibám, hogy elkezdtem betegségeket keresni neten.. Semmi értelmeset nem találtam, viszont azóta kezdtem félni valamilyen ok ál fogva a tüdőembiától. Szóval csak ne! :) Jó éjszakát kívánok!! :)
2021. máj. 21. 01:13
7/9 anonim válasza:
Nekem is magas vérnyomás betegségem van, és nekem is voltak pánik rohamaim, fájt a szívemnél izzadt a tenyerem gyorsan vert a szívem stb. Meditálás sokat segített.
2021. máj. 21. 09:02
8/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Erre azért nézzetek rá. Ma beszéltem a doktorommal, ő is azt mondta, hogy valószínű hasonló lesz a baj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!