Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha huszonéves nő létemre kb 8...

Ha huszonéves nő létemre kb 8 éve fogyasztok rendszeresen alkoholt, milyen állapotban lehet a májam, egyéb belső szerveim?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem vagytok orvosok, de aki kicsit is tapasztalt ebben, az kérem írjon!

Mennyire lehetnek károsodottak a belső szerveim?

És úgy vettem észre, hogy az arcbőröm sárgás lett, de a szemfehérjém kicsit sem az! Úgy olvastam, először a szemnél jelentkezik a sárgaság.

Köszönöm a válaszokat előre is.

2021. máj. 19. 15:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Tegnapelőtt még azt írtad, hogy orvoshoz fogsz menni. Akkor most hogyhogy meg akarsz halni? (Remélem, azóta már nem, úgyhogy okafogyott is a kérdés.)
2021. júl. 14. 22:50
 22/25 A kérdező kommentje:

#20 Ki tudom bírni pár napig, hogy nem iszom, de sokkal jobban érzem magam, ha nem vagyok józan. Mentális betegségeim is vannak sajnos.

A fogaim gyerekkorom óta rosszak, mert egy időben nem mostam rendszeresen (rossz élmény miatt). De megcsináltattam őket, mert szeretek igényes lenni (tudom, ez furcsán hangzik egy alkoholistától).

2021. júl. 15. 08:55
 23/25 A kérdező kommentje:
#21 Elég labilis a lelkiállapotom. Nem igazán látom az élet értelmét, szerintem hedonista is vagyok, és utálom a kötelezettségeket, sokszor már elegem van magamból is, meg mindenből... :(
2021. júl. 15. 08:58
 24/25 anonim ***** válasza:
2021. júl. 15. 09:54
 25/25 anonim ***** válasza:
Ma mit fogsz inni?
2021. júl. 15. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!