Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit gondoljak magamról? Már...

Mit gondoljak magamról? Már én nem tudom

Figyelt kérdés
Ma voltam a pszichiáteremnél, és nagyon felkavart amit mondott. Azt mondta hogy én váltok ki az emberekből ellenérzéseket, tudtom nélkül is. Hogy én csak azt látom hogy én vagyok az áldozat, ez az énképem magamról. De hogy másokból mit váltok ki, arról semmit nem tudok. Egész életemben azt hittem hogy én vagyok a jóságos valaki, aki a családjától szenved, de lehet hogy én vagyok az a taszító valami, vagy valaki. Ez nagyon összezavart, és zaklatottnak érzem magam nagyon.

2021. máj. 17. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egy pszichiáter biztos nem így mondta, de te ezt hallottad ki belőle valamiért. Gondolkozz rajta, próbálj visszaemlékezni, hogy mit mondott pontosan. Aztán ha legközelebb beszéltek, akkkr hozd fel megint a témát.
2021. máj. 17. 20:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy én vagyok aki ngativat sugároz. Azt mondta erősen gondolkodjak el magamnon. És a hibáimon. Lelkileg, energiatilag eléggé lesúlytott vagyok, szóval újból jön a gondolat, hogy akkor én egy rossz ember vagyok. Pedig éppen csak letettem az öngyilkosságról, de ha más ilyennek lát, akkor újra kell gondolnom az önmegsemmisítést. Job ha megszabadítom magam a világtól. Úgysem jelentek senkinek semmit. Csak egy gyenge, taszító ember vagyok, és ha ez igaz? Miattam ne szenvedjen senki.
2021. máj. 17. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Fájdalmas dolog rálátni önmagadra, és rájönni olyan dolgokra, amiket eddig eltakartál magad elől, de mindenen lehet változtatni.
2021. máj. 31. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!