Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagy bajom lehet, ha azt...

Nagy bajom lehet, ha azt szeretném, hogy leukémiával diagnosztizáljanak?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az utóbbi időben elkezdtem azon goldolkozni, mennyivel egyszerűbb volna, ha a fentebb említett betegséggel diagnosztizálnának.

Őszintén szólva, nem tudom ennek mi az oka, de van pár tippem. De előtte még leszögezném, hogy nem csak egy nyafogó gyerek vagyok, és nem várok olyan kommenteket, hogy "örülj hogy jól élsz" stb stb.

A helyzet az, hogy utálom az életet amit élek. Nincsenek igazi barátaim, nincs egy ember, akit érdekel mi történik velem (nyilván a szüleim, de ők sem beszélnek velem, ha nem muszáj). Mindennek az ellentéte vagyok, ami lenni szeretnék. És, ha megtörténne az amit fentebb írtam, mindent elengedhetnék. Elfelejthetném az iskolát, a hamis kapcsolatokat, nem kellene mindenen izgulnom, és semmi sem érdekelne. Illetve, ha teljesen őszinte akarok lenni, a figyelem is egy faktro ebben.

De a legnagyobb problémám az az, hogy nincs egy ember aki ismer. Viszont ez teljes mértékben az én hibám. Teljesen más arcot mutatok minden környezetben, és nem tudok önmagam lenni. Sem a szüleim, se a testvérem, se a barátaim előtt. Órákig tudnék még írni, de nem hiszem, hogy bárkit is érdeklene. Tudom, nincs is itt igazán egy rendes kérdés, gondolom csak le akartam ezt írni. Ha olvasnád legyen szép napod!

2021. máj. 12. 21:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Attól, hogy azt szeretnéd, hogy leukémiád legyen nem lesz semmi bajod. Már ha ez volt a kérdés.
2021. máj. 12. 21:45
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
És ha kigyógyulnál utána belőle? Akkor mi lenne veled? Ott lennél semmi nélkül ugyanott ahol most is vagy. Depressziós vagy kérj segítséget. Én beteg vagyok és mindent megadnék hogy ne legyek az. Hihetetlen hogy te meg ilyet kívánsz. Legszívesebben lekevernék neked egy hatalmas pofont hogy észrevedd hogy egészséges vagy, van családod, iskolába jársz és haladsz az életedben még ha most kilátástalan is minden. Nyafogsz attól függetlenül hogy azt írod hogy nem. Szedd össze magad, menj el pszichológushoz és beszéld ki magad. De úgyis csak nyafogni esik jól és nem tenni egy olyan dolog ellen ami ellen igen is tudsz
2021. máj. 12. 21:50
 3/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, sajnálom, nem mindenki azt kapja az élettől amit érdemel, vagy szeretne. Nem akarok veszekedeni, lehet az én hibám, hogy egyáltalán nem jött át mit akarok mondani.
2021. máj. 12. 22:22
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Látom neked se amit én írtam mert már megint játszod a mártírt
2021. máj. 12. 22:24
 5/14 A kérdező kommentje:
Akkor a te hibád, hogy nem értetted meg. Így megfelel, vagy így meg túl bunkó vagyok?
2021. máj. 12. 22:28
 6/14 anonim ***** válasza:
97%
Még neked áll feljebb eszem megáll :D full egészségesen kívánsz magadnak egy halálos betegséget csak mert most ez a hepped. Más meg a két kezét adná hogy ne legyen beteg ahogy én is. Látszik hogy nem méred fel hogy milyen komoly dologról is beszélsz
2021. máj. 12. 22:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Lehet. De ha az lennék, nem azzal tölteném az időmet, hogy egy barommal vitatkozzak a gyakorin. Igazán nem tudok már mit mondani, nem látunk egymás életébe, tehát kár veszekedni. Remélem olyan hosszú életed lesz amilyet szeretnél, és kérlek ne írj több választ a kérdés alá, mivel ez nem rólad szól. Szép estét!
2021. máj. 12. 22:38
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Kezeltesd magad és neked is az lesz, én rajta vagyok úgyhogy kösz. Na pá
2021. máj. 12. 23:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Te nem a leukemiat szeretned, hanem annak a relative pozitiv velejaroit. Hogy ne kelljen senkinek se mast mutatnod, mint ami vagy, "haldoklom, ez az alibim arra, hogy azt csinaljam amit akarok, es nektek se lehessen egy rossz szavatok se" stb. A hirtelen figyelmet, ami a diagnozissal jar. Azt, hogy igy hatha normalisak lennenek veled, a kedvedben jarnanak, tobb szeretet kapnal. Es ha meghalnal, legalabb veged lehet, de ha nem, akkor lehet, hogy jobb vilag lenne.

Hidd el, a leukemia sokkal tobb rossz dologgal jar, mint joval. Figyelem es szeretethianyos vagy, meg kiabrandultal a vilagbol. Pszichologus tudna segiteni. Nincsen semmi baj, empatia nelkul meg nem ebben a kategoriaban kene osztani az eszt, legyszives.

2021. máj. 12. 23:34
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező itt egyedül te vagy a barom.

Válaszol neked egy valóban ilyen problémával küzdő ember, erre te olyan stílusban osztod ki, hogy az eszem megáll, miközben minden szava igaz.

Nyavajgás amit csinálsz, és a gondoskodàs az ami hiányzik neked, mert a családban nem kapod meg. Azért akarsz halálos betegséget, hogy törődjenek veled.

Keress fel egy pszichológust, mert ha így gondolkodsz szükséged van rá.

2021. máj. 13. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!