Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos akartam lenni de...

Öngyilkos akartam lenni de túléltem mit tegyek?

Figyelt kérdés

Végezni akartam magammal, másokra való tekintettel nem írom le hogy,de túléltem.

Ez egy jel lehetett hogy ne adjam fel? Újra megakarom tenni,de mivan ha megint nem sikerül?

Hiába küzdök nem találok kiutat ebbőo a xarból amibe kerültem. Fáj élni, fáj h nem jelentek senkinek semmit. Egyedül itt kommentelgetek, itt osztom az észt másoknak bármilyen tanáccsal. Pont én aki a saját életét ben tudja rendbe szedni akkor mit pofázok én másoknak?

2021. máj. 9. 19:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20# keresd meg a Szűcs Levente videóit a YouTubeon hátha segít. Ő a legjobb szakember ebben a kategóriában.
2021. máj. 10. 22:15
 22/25 A kérdező kommentje:

Tele vagyok adóssággal ami csak nő, minden tönkre megy azt se tudom kifizetni. Épp használható cuccom sincs.

Család szarik a fejemre, nem segítenek semmiben. De én vagyok mindig a szar.

29 éves létemre nincsenek barátaim. Egy lány van akivel beszêlgetek de ő is csak gyertyatartónak használ.

Párom sincs. Kirúgtak be kell érnem egy szar fizetésű állással. Beteg vagyok, sőt egyre jobban érzem h épülök le mindenhogy.

Nem tudom kihúzni magam a szarból. Sokszor voltam padlón, voltam szomorú, sírtam de ez más. Ez olyan más ami egyre jobban azt mondja ne küzdjek már felesleges.

Tényleg így van. Borzalmasan érzem magam, munkahelyen is sírok.

Kalap szart nem tettem le eddig az asztalra.

2021. máj. 11. 10:44
 23/25 anonim ***** válasza:
Jajj, még fiatal vagy nagyon. Ne hallgass arra hogy ne küzdjél. Tényleg kivánom szivből neked sok erőt. Húszas vagyok. Megértem mit érzel, de kérlek ne add fel. Ha esetleg akarsz, nekem irhatsz a feszbukon, beszélgethetünk. Hátha jobban érzed magad majd tőle. Én is egyedül vagyok, lelkileg én tartom magam csak. Hogy ne omoljak össze. És működik. Benned is biztos megvan az erő. Én szivesen barátkozok veled, ha elfogadod. Én is kerestem mindenhol a segitséget és kaptam. Egy spirituális nő segitett nekem, zavart voltam ahogy te, és itogatott nekem. És sokat segitett. Hidd el, ha baj van, akkor jön a segitség. Csak el kell tudni fogadni. Már pedig én nagyon büszke ember vagyok, és mégis el kell fogadni a segitséget. Nyugodtan irj privátot, és elküldöm a face linkemet, be jelölhetsz, ha akarod. Én is kaptam segitséget, ezért kötelességem nekem is segiteni másnak. Ahogy csak tudok.
2021. máj. 11. 11:28
 24/25 anonim ***** válasza:
írogatott ,,
2021. máj. 11. 11:32
 25/25 anonim ***** válasza:
Már viszonylag régen írtad ezt... Azért ne add fel! Nekem is van hitelem, és zéró hátterem. Ne is mondd, egy para az egész! Szóval megértelek! Próbálj a végsőkig küzdeni! Ha van kedved, írj nyugodtan!
2021. jún. 5. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!