Gexiség megnyugtatónak találni, hogy vannak nálam is "életképtelenebb" emberek vagy ez így normális?
Engem elkeserit,hogy mennyi eletkeptelen ember van. Volt egy baratnom,akit megkertem,hogy fizessen be egy csekket nekem,mert otthon volt napokig. 23 eves volt,de nem mert elmenni a postara.
Volt egy masik baratnom,aki par
napig nalam lakott,de nem tudott fozni. Meg egy rantottat sem,mert a szulei mindig megcsinaltak neki a kajat. A mosogatast mar meg sem emlitem.. O is 20 felett volt mar.
Ertelmesebb szulo felkesziti a gyereket az onallosagra,de meglepodnel mennyien nem tudnek fozni,mosni,takaritani felnott emberkent. Az a baratnom,aki nem tudott fozni peldaul a nyers csirkemelltol is rosszul lett,mikor elkezdtem szeletelni,hogy kisussem.
Engem nem zavar,hogy hazias vagyok,de egy nonek illene tudnia az alapveto dolgokat egy onallo haztartasban. Siman megtanitom ezekre a dolgokra,de ha nem latom benne az ambiciot,hogy csinalni akar valamit otthon,akkor nekem offos a tema..
Jaaa értem.
Én azt tudnám hozzátenni ehhez, hogy akit nem engednek a konyhába, az nehezen fog megtanulni sütni-főzni, mire szüksége lesz erre a tudásra. Kisebb dolgokat, illetve a sütik nagy részét meg tudom csinálni, de komplett készételeket nem. Mosógépet sem én kezelem, nem mondják ki, de attól félnek, hogy elrontok rajta valamit. Mosogatni azért engednek😊😊 18 éves lány vagyok.
Szóval így pl. nekem nyilván lesz egy hátányom, mikor elindulok az önellátásba, de én teljes mértékben nyitott vagyok a tanulásra, fejlődésre.
Ehhez a csekkbefizetős dologhoz annyit tennék hozzá, hogy eszem megáll, mikor a suliban (mikor még járhattunk), mentem volna labdát kérni a ffi tesitanáriba, és ott állt két lány, és azon szenvedtek, hogy ki kopogjon és ki kérdezzen, mert egyik beszaribb volt mint a másik (és ilyet elég sokat láttam)😃
Mosógépet én se használtam még :d, vészhelyzet esetén ott a lavor.. xd
Engem amúgy hidegen hagyna hogy tud e főzni egy lány vagy sem, az én étkezési szokásaimhoz nem kell alkalmazkodni, csak fogadja el ha nem eszem meg amit csinált :D
Hát ha előre meg van beszélve, hogy nem kell ugyanazt ennie a két embernek, akkor oké, de pl. ha fullos ágybareggelit vinnék, és arra mondaná azt, hogy nem eszi meg, na akkor tuti megsértődnék :D
De igen, ahány ember, annyi ízlés, az elején jobb is ha külön esznek, és mikor már nagyon jól ismerik egymást, talán akkortól lehetne közös ételeket főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!