Szerintetek miért vagyok pánik beteg?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok már olyan 5 éve van ,hogy pánik beteg lettem!Nálam ez olyan ,hogyha ebédelek a barátomék családjával,vagy éppen aláírok valami papírt,rettentően remeg a kezem és nagyon nagy ideg jön belém!Ha éppen ott van testvérem kislánya,azzal lefoglalom magamat és nemjön ki rajtam,ezt inkább én magyarázom be magamnak,és akkor rámjön és nagyon utálom már!Ez pánikbetegség?Nagyon sokat tudok a barátom anyukájával beszélgetni,és lehet megvan az oka amiért ez a betegségem van!Anyukám nagyon sokat ivott gyerek koromban,amikor elmentünk rokonlátogatásra mindig féltem és idegesített ha berugott mert nagyon szégyeltem,ez kisérte végig jóformán az életemet,lehetséges hogy ez miatt alkult ez ki nálam???Magamban kell ezt a betegséget legyőzni tudom ,csak nemtudom hogyan kezdjem mert gyógyszert nemakarok szedni,és még végülis azt sem tudom betegség ez nálam,vagy az én hülye bekébzelésem?2010. aug. 23. 15:05
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket nagyon sokat jelentenek nekem,csak már lennék túl rajta
2010. aug. 23. 17:41
12/15 anonim válasza:
A pszichoterápia tényleg erre van kitalálva.
13/15 anonim válasza:
Ez egyszerű szorongás, kis pánikepizódokkal, kisebb fóbiákkal. Gyógyszert erre semmiképp se szedj, mert belenyúlnak az agyműködésedbe és utána már nem leszel soha az igaz önmagad. Ajánlom az EFT módszert egyszerű stresszoldásra, szorongásra. Én nem bírtam a boltban sorban állni, de az EFT segítségével pár nap alat legyőztem ezt a félelmem. Itt egy kis kedvcsináló, hogy mi ez az egész:
14/15 anonim válasza:
Nem tudom, még milyen helyzetekben szokott ez jelentkezni, de azt is megpróbálhatod, hogy eltereled a figyelmedet magadról. Ha pl. iratokat kell aláírni, ne saját magadra figyelj, hanem az iratra, vagy figyeld meg az adott helyzetben az emberek haját, ruháját.
15/15 A kérdező kommentje:
igen ez is igaz.Köszönöm
2010. aug. 24. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!