Néha fiú szeretnék lenni..?
Lány vagyok de mindig elképzeltem magam fiúként, kissé fiúsan is viselkedem. Nem mindig de néha azt kívánom hogy bárcsak fiú lennék. A "lányos" ruhák se nagyon tetszenek pl: szoknyák, harisnyák, rózsaszín, stb...
Szeretek lány lenni, de amint az előbb írtam, szeretnék egy párszor fiú lenni. A hosszú hajam nélkül szerintem még helyes is vagyok😏😂 Lehet hogy ez csak egy "korszakom" de ha nem múlik el? Bár nem hinném mert ez a fiú szeretnék lenni téma már kb 1 éve a fejemben van.
Erről mi a véleményetek? Mi lehet ez? Transznemű lehetek? Vagy esetleg non-binary? Vagy ezt majd "kinövöm" és nektek is volt ilyen? A válaszokat előre is köszönöm, legyen szép napotok!
Vagy csak nem vagy az a csajos csaj
Gondold át, szeretnéd-e azt az életet ami a transz-léttel jár , vagy maradsz ennél , és ezt formázod még kényelmesebbre.
Lányok, fiúk, mindkettő tetszik?
Hány éves vagy?
Mit szeretnél magadon, ha transz lennél?
Hormonkezelésen gondolkodsz vagy műtéteken is?
Én kifejezetten fiús lány (most már inkább nő) vagyok. Gyerekként, fiatalként sokszor fölmerült bennem, hogy fiúnak kéne lennem vagy jobb lenne nekem fiúként. De most már nem gondolom így. Számomra ezt a férfi-nő identitáskérdés nem olyan fontos, és a társadalom simán elnézi, ha egy biológiai nő csinál fiús vagy férfias dolgokat, azt viszont nem, ha egy férfi viselkedik nőiesen. Szóval nekem egész egyszerűen praktikus nőnek lenni "hivatalosan", és annak is érzem magam (még ha ez számomra nem is olyan fontos).
Egyébként nekem pont hosszú a hajam (igaz, férfiból is a hosszú hajúak tetszenek jobban), szeretem a szoknyát is. Ezen túl viszont semmi kinézetbeli nőies dolgot nem csinálok, sosem sminkeltem, utoljára gyerekként volt kifestve a körmöm (és az se tartott ki egy-két napnál tovább), nem járok kozmetikushoz, fodrászhoz, nem vonz az ilyesmi. Jobban utálok ruhát venni, mint egy átlagos férfi.
Az érdeklődési köröm inkább férfiaknál tipikus dolgokat tartalmaz, a munkám olyan, amit többségében férfiak csinálnak, a hobbijaim is inkább férfiakra jellemzőek. Házasságban élek (egy férfival) és annyira kijön a saját fiússágom, hogy a tipikus férfi-női házassági konfliktusokat általában fordított szereposztásban éljük meg.
Alapvetősen az a kérdés hogy fiúnak erzed is magad vagy csak a tarsadalom altal fiúsnak megnevezett dolgokat szereted?
Tehát attól még mert valaki nem csinaltatja meg a körmét, hajat, sminkjét nem fogja magat fiúnak erzeni, hiszen ha belegondolsz rengeteg fiú van aki sminkeli magat, femininebb akár szoknyát is hord. Ezeket a dolgokat csak a társadalmunk köti nemekhez, de attól még mert peldaul rövid hajad van teljes értékű nő is lehetsz.
Szóval inkább próbálj meg úgy gondolkodni hogy mit érzel, nem azt hogy a külsőd, viselkedésed milyen.
Bar abból hogy azt írod szeretsz lány lenni, de néha meg fiúkent ereznéd jól magad én inkább arra gondolnék, hogy genderfluid vagy bar ezt nehéz így megítelni:/
Amúgy én egy kifejezetten femme leszbikus vagyok de meg amikor nagyon kicsi voltam emlekszem hogy amikor néztem az arcom mindig fiús vonásokat lattam benne, de a lelkemben sosem éreztem, hogy ne lany lennék
A lényeg az hogy legyél aki te szeretnél es ne stresszelj rá majd magadtól is rájössz ezekre<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!