Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Apakomplexusnak számít ha egy...

Apakomplexusnak számít ha egy 13 évesnek tetszik egy 37 éves?

Figyelt kérdés

2021. máj. 6. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%

Ehhhh.

Remélem valami csak sztárocskáról van szó.

Amúgy önmagában nem hiszem.

2021. máj. 6. 21:27
 2/13 anonim válasza:
38%
Ugye az a 37 éves pali nem Henry Cavill?
2021. máj. 6. 21:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. De mindenképp szokatlan.
2021. máj. 6. 21:37
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Hááát. Elég gyanús.
2021. máj. 6. 21:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik, és rajong érte az más. Nekem is tetszett sok külföldi énekesnő gyerekkoromban, még Zoltán Erika is, mikor még 10 éves se voltam😁
2021. máj. 6. 21:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent a tetszik? Úgy gondolja, hogy jól néz ki? Ez szerintem amúgy nem fura. Pláne, ha sztárokról van szó. Én pl. mikor 11 körül voltam, akkor Ian Somerhalderért voltam oda, aki akkor volt 35 év körüli. :D De hozzá hasonlóan rengeteg olyan ember tetszett sorozatokból, aki már 30 év körüli volt. De ez szerintem elég mindennapi. De ha nem is sztárról van szó, a "tetszik" résszel nincs nagy baj. Mármint, a tetszik az, hogy bejön kinézetileg. Nekem a tetszik azt jelenti. Most kortól függetlenül, bárki mondhatja a másikra, hogy jól néz ki. De ha viszont egy 13 éves szerelmes (tényleg szerelmes) egy 37 évesbe, az már más tészta.
2021. máj. 6. 21:44
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Ha átlag ember akkor apakomplexus, ha valami híres sztár akkor rajongás!
2021. máj. 6. 21:47
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

Ennyibol nem lehet megmondani. Az emberek konnyen dobaloznak ezzel a szoval. Eredetileg egy pszichologiai szakkifejezes volt. Most mar a koznyelvben hasznaljak.

Ilyen keves infobol meg azt sem tudom megmondani hogy a szo utcai jelentesenek megfelelsz-e.

Altalaban arra szoktak mondani ha vkin ugy latszik az apjat keresi a ferfiakban. Ez nem csak annyit jelent hogy idosebb a ferfi. Olyan ferfit keres aki apaskodo, iranyt mutat, kicsit dominans, kicsit ugy kezeli ot mint egy apa a gyereket. Nehez ezt megfogalmazni. Latszik a dolog a kapcsolat dinamikajan.

Azt hogy eredetileg mit jelentett a szo lusta vagyok elolvasni. Az irtam hogy az en kornyezetemben mire hasznaljak. Azert ne vedd keszpenznek amit irtam. Rohadtul be vagyok tepve. XD

Ha tenyleg erdekel a tema kerdezd meg a googlet. Gyakorin nem epp pszichologus Doktorok valaszolgatnak.

2021. máj. 6. 23:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szinte minden 13 éves megtapasztalja, hogy "beleszeret" egy elérhetetlen felnőttbe, akire felnéz valami miatt. Nemcsak sztár lehet, hanem tanár, edző, szomszéd.
2021. máj. 7. 08:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak az lenne nagyon nagy gáz, ha a 37 éves férfi viszonozná a 13 éves gyerek érzéseit.
2021. máj. 7. 09:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!