Hogyan zajlik az első alkalom egy iskolapszichológusnál?
Figyelt kérdés
Elsősorban tapasztalatok érdekelnének.Mostanság túl stresszes vagyok, úgy érzem, rámférne szakemberi segítség, ezért írtam egy elég hosszú levelet a doktornőnek. Nagyjából mindent leírtam, ami lényeges, és megbeszéltük,hogy a jövőhét folyamán beiktatunk egy személyes konzultációt. Kb.hány perces egy-egy ilyen beszélgetés? Mire számítsak, mit fog kérdezni? Mi lesz ha nem tudok beszélni, vagy elsírom magam? Tesztet is kellesz kitöltenem? Előre is köszönöm a válaszokat!2021. máj. 6. 16:41
1/3 anonim válasza:
45-50 perc. Először elmondod miért kerestem fel, meselsz magadról néhány alap tudnivalot, utána a gyerekkorodtol kezdve elkezded mesélni a számodra fontosnak tartott dolgokat ha van idő, ha nincs akkor ez a következő 1-2 alkalom során történik meg. Ne izgulj, nyugodtan sírj ha úgy van. Ha nem tudsz beszélni majd kerdezget, nem kell izgulni :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. máj. 6. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!