Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kinek milyen mentális betegség...

Kinek milyen mentális betegsége alakult ki több év drogozás alatt, ami 6 év után is megmaradt?

Figyelt kérdés

Én 8 évig használtam füvet, biofüvet, erős altatókat, speedet

Eltelt 6 év. Rendeződött az életem, de kb 3 éve újra gyógyszer szedésére kényszerültem.

Nagyon durva hangulatingadozásaim, dühkitöréseim, szorongásom van. Kaptam már rengeteg diagnózist, szedtem többféle gyógyszert, jártam pszichológushoz, voltam kórházban. Gyógyszernél minimális mennyiségre kell gondolni, nem visszaélek vele. Egyik se működik igazán, és egyik betegségbe se nagyon illek bele.

Lehet, hogy valamit végleg elcsesztem?

2021. máj. 4. 00:23
 1/1 anonim ***** válasza:
52%
Nyugodj meg, semmi, tényleg semmi nem végleges. Pláne, egy olyan ember számára nem, aki le tudta tenni a herbalt. Ha erre képes voltál, nincs, amire nem. Minden tiszteletem, és ezt teljesen komolyan mondom. (Én még szerencsére nem kerültem hasonló helyzetbe, de az addiktív szerek, mint kutatási terület, nagyon érdekelnek, elolvastam róla mindent, amit találtam, és megint csak azt tudom mondani, hogy rengeteg erő lehet benned, ha erre képes voltál) Egyszer hallottam valami olyasmit, hogy az út mindkét irányba egyforma hosszú. Nyolc év rengeteg idő, szükséged van még valamennyire ahhoz is, hogy teljesen jól legyél. Szabad megkérdeznem, hogy miért kezdtél el drogozni? Nem lehet, hogy azok a problémák bukkantak fel újra, amik erre késztettek? Szerintem a pszichológus a minimum, ha ilyen mentális állapotban vagy, ártani nem árt, de sokszor már az is sokat segít, ha kibeszélheted a problémát valakivel. Jobbulást kívánok neked
2021. máj. 4. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!